search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Καταδίκη Χρυσής Αυγής: Ξέσπασμα πατέρα Φύσσα – «Θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή… είναι Νέμεση, είναι δίκαιο» (Video)

09.10.2020 07:47
Καταδίκη Χρυσής Αυγής: Ξέσπασμα πατέρα Φύσσα - «Θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή... είναι Νέμεση, είναι δίκαιο» (Video) - Media

 

Η δίκη της Χρυσής Αυγής μετρά πλέον αντίστροφα και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο ύψος των ποινών που θα αποδώσει το δικαστήριο στην εγκληματική ηγεσία της νεοναζιστικής συμμορίας.

Μια από τις τραγικές φιγούρες της υπόθεσης, ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 για το ποια ποινή θα τον ικανοποιούσε, έσπασε τη σιωπή του, και δήλωσε κατηγορηματικά:

«Θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή». «Είναι Νέμεση, είναι δίκαιο. Αφαίρεσες ζωή; Θα σου αφαιρέσω τη ζωή», είπε ξεσπώντας για τον άδικο χαμό του γιου του από τους φονιάδες της νεοναζιστικής οργάνωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:19