search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:27
MENU CLOSE

O Παναγιώτης Κουρουμπλής επιστρέφει στη Βουλή – Πήρε την έδρα του Παπαχριστόπουλου στο δικαστήριο

09.10.2020 09:26
Απόφαση εκλογοδικείου: Επιστρέφει στη Βουλή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής - Πήρε την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου - Media

 

Στη Βουλή επιστρέφει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Συγκεκριμένα παίρνει την τελευταία έδρα του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών, μετά από ένα χρόνο και τρεις μήνες από τις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο πρώτο αποτέλεσμα είχε βρεθεί πίσω από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, -προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ-, μόλις για πέντε ψήφους.

Αυτή η μικρή διαφορά ψήφων επέτρεψε στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, να αιτηθεί επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Στο δεύτερο αποτέλεσμα, το εκλογοδικείο αποφάνθηκε 200 περισσότερους ψήφους έναντι του Θανάση Παπαχριστόπουλου και με αυτό τον τρόπο ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλέον κατέχει την έδρα του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δυο μήνες αναμένεται να τελεσιδικήσει και τότε θα πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση του Θανάση Παπαχριστόπουλου από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26