search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Β. Μπισμπίκης: Έχει εκπλήξεις ο ρόλος μου στις «Άγριες Μέλισσες» – Υπάρχει παρελθόν με τη Λενιώ

11.10.2020 13:08
Β. Μπισμπίκης: Έχει εκπλήξεις ο ρόλος μου στις «Άγριες Μέλισσες» - Υπάρχει παρελθόν με τη Λενιώ - Media

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης υποδύεται τον Μάνο Βόσκαρη -διευθυντή των φυλακών όπου εκτίει την ποινή της η Ελένη- μπήκε στη σειρά και ήδη έχει λάβει θετικά σχόλια από το τηλεοπτικό κοινό για την ερμηνεία του “σκληρού” των φυλακών.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μεταξύ άλλων ανέφερε:

Θα μας περιγράψετε το χαρακτήρα σας;

«Ο χαρακτήρας που ερμηνεύω, είναι ο διευθυντής των γυναικείων φυλακών που θα βρεθεί η Λενιώ. Ένας πολύ σκληρός άνθρωπος, που δεν έχει καθόλου ρωγμές μέχρι στιγμής. Θα υπάρχει σύγκρουση μαζί της, είναι και οι δύο πολύ δυνατές προσωπικότητες και θα έχουν πολλές προστριβές. Τον πρώτο λόγο σε αυτή την ιστορία τον έχει αυτός και τα έχει βάλει μαζί της. Θέλει να της κάνει τη ζωή δύσκολη».

Γιατί; Υπάρχει κάποιο παρελθόν, κάποιος σύνδεσμος;

«Προφανώς και υπάρχει παρελθόν, αλλά θα το ανακαλύψουμε στην πορεία. Έχει εκπλήξεις ο ρόλος -και πώς αλλιώς θα γινόταν, καθώς οι άνθρωποι που γράφουν το σενάριο κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους».

– Η γνώμη σας για τη Μαρία Κίτσου;

«Τη Μαρία Κίτσου τη γνώριζα από πριν, έχω δει πάρα πολλές δουλειές της στο θέατρο. Την εκτιμώ πολύ. Ως ηθοποιοί δεν έχουμε συνεργαστεί, τη θαυμάζω γι’ αυτό που κάνει στην τηλεόραση και εννοείται ότι το να έχεις έναν τέτοιο συνάδελφο και να κάνεις σκηνές μαζί του είναι δώρο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01