search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:08
MENU CLOSE

Πειραιάς: Συγκεντρωμένο πλήθος προπηλάκισε τους δύο κατηγορούμενους που μαχαίρωσαν σκύλο (Video)

16.10.2020 10:51
Πειραιάς: Συγκεντρωμένο πλήθος προπηλάκισε τους δύο κατηγορούμενους που μαχαίρωσαν σκύλο (Video) - Media

 

Με οργή αλλά και με προπηλακισμούς αντιμετώπισαν συγκεντρωμένοι έξω από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά τους δύο δράστες που κακοποίησαν και μαχαίρωσαν βάναυσα έναν σκύλο, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά, στην περιοχή της Άνω Νεάπολης στη Νίκαια.

Περίπου 50 άτομα, μέλη φιλοζωϊκών οργανώσεων και γείτονες του εκπαιδευτικού μαζεύτηκαν χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 15:30 έξω από το δικαστικό μέγαρο και επιχείρησαν να επιτεθούν κατά των δύο κατηγορούμενων, ενώ τους πέταξαν καφέδες και μπουκάλια.

Oι κατηγορούμενοι φυγαδεύτηκαν σε ένα ταξί και απομακρύνθηκαν από το σημείο ενώ η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου.

Στο δικαστήριο βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος ανέφερε ότι το σκυλί του είχε φοβηθεί μετά την κακοκαιρία και είχε φύγει από το Κερατσίνι που μένει η οικογένεια και μιλά για ένα ζώο που δεν έχει δαγκώσει ποτέ κανέναν και είναι άκακο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:08