search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Μπαρτζώκας: «Μια γροθιά, δεν έχουμε εγωιστές στην ομάδα»

16.10.2020 21:07
Μπαρτζώκας: «Μια γροθιά, δεν έχουμε εγωιστές στην ομάδα» - Media

 

Μια γροθιά είναι όλος ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη επί της Μακάμπι.

Παράλληλα, μίλησε για το μεγάλο σουτ του Χάρισον, ενώ τόνισε ότι θέλει να δει τον κόσμο πάλι στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

– Για τη νίκη επί της Μακάμπι: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρά μέχρι το τέλος. Το ματς στηρίχθηκε στην επίθεση και εμείς έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα στα γκαρντ της Μακάμπι. Είχαμε πολλά φάουλ στο τέταρτο δεκάλεπτο, ήταν 11 δικά μας, δύο για την Μακάμπι. Αυτό μας δυσκόλεψε στο κομμάτι της άμυνας. Νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε, γιατί είχαμε το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Η Μακάμπι πήρε δύο ριμπάουντ σε βολές και στα κρίσιμα, ήταν λίγο τυχερή, όπως πέρσι. Είχαμε τρεις παίκτες για το ριμπάουντ, όμως το χάσαμε και η μπάλα κατέληξε σε καλό play, αφού πήγε στον Ουίλμπεκιν, που είναι πάντα έτοιμος για τα μεγάλα σουτ. Έχουμε και εμείς clutch παίκτες, όπως ο Χάρισον, που ευστόχησε σε ένα μεγάλο σουτ για τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας. Ήταν η 3η συνεχόμενη σε ένα πρόγραμμα με δύσκολα ματς, απέναντι στον Παναθηναϊκό, τη Μακάμπι και την Αρμάνι».

– Για τους πρωταγωνιστές που βγάζει η ομάδα του: «Όλοι ταιριάζουν με όλους, ανάλογα με το timing, την στιγμή, τον αντίπαλο, την μέρα, το ένστικτο. Μπορείς να κάνεις και λάθος όταν αποφασίζεις για την πεντάδα. Έχουμε καλούς παίκτες στην περιφέρειά μας και κοντά στο καλάθι. Είχαμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές, η Μακάμπι μας έβαλε μεγάλη πίεση και γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε credits στους παίκτες μας. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας, που σιγά-σιγά χτίζεται».

– Για το φινάλε, τον Χάρισον και το κλίμα στην ομάδα: «Θα ήθελα να κερδίσουμε με 20 πόντους, για να μην έχουμε και άγχος (γέλια). Ο Χάρισον έκανε παρόμοιες εμφανίσεις με το Κεντάκι και με τη Γαλατά, είναι τέτοιος παίκτης. Είναι λάθος να διαχωρίζουμε τους παίκτες. Έχουμε ικανούς παίκτες, είμαστε μια γροθιά και ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον. Δεν έχουμε εγωιστές, το βλέπω στην προπόνηση, στους αγώνες. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό κλίμα, που θα μας οδηγήσει σε καλή πορεία».

– Για την τελευταία φάση: «Τα περισσότερα παιχνίδια πηγαίνουν στις 1-2 κατοχές. Είναι προφανές ότι όλα θα στηριχτούν σε μία φάση, μία απόφαση, ένα play που θα σου δώσει τη νίκη. Είναι σημαντικό να έχεις παίκτες με αυτοπεποίθηση, που θα βγουν μπροστά όταν το παιχνίδι είναι κλειστό».

– Για το άδειο ΣΕΦ: «Θα ήθελα να δω την υποστήριξη από το κοινό της ομάδας και να δουν και οι παίκτες το γήπεδο γεμάτο. Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:53