search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:41
MENU CLOSE

Τζέφ Μπρίτζες: «Διαγνώστηκα με λέμφωμα, ξεκινάω θεραπείες»

20.10.2020 06:46
Τζέφ Μπρίτζες: «Διαγνώστηκα με λέμφωμα, ξεκινάω θεραπείες» - Media

 

Με λέμφωμα που αποτελεί μια μορφή καρκίνου, διαγνώστηκε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, Τζεφ Μπρίτζες, μια ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος μέσω Twitter.

«Όπως θα έλεγε ο Dude… Νέα σκ@@α ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια νιώθω τυχερός γιατί εχω μια σημαντική ομάδα γιατρών γύρω μου και η πρόγνωση είναι καλή. Ξεκινάω θεραπεία και θα σας κρατάω ενήμερους για την ανάρρωσή μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά την εν λόγω ανάρτηση το προφίλ του κατακλύστηκε με μηνύματα συμπαράστασης και αμέτρητες ευχές για γρήγορη ανάρρωση, κάτι που οδήγησε τον ηθοποιό και σε μια δεύτερη ανάρτηση όπου δηλώνει ευγνώμων για όλη τη στήριξη. 

«Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ευχές σας. Και μια και σας έχω εδώ, παρακαλώ πηγαίντε να ψηφίσετε. Γιατί σε αυτό είμαστε όλοι μαζί» καταλήγει στην δήλωσή του Μπρίτζες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:35