29/11/2020 04:25:05

Τζέφ Μπρίτζες: «Διαγνώστηκα με λέμφωμα, ξεκινάω θεραπείες»

Τζέφ Μπρίτζες: «Διαγνώστηκα με λέμφωμα, ξεκινάω θεραπείες» - Media

 

Με λέμφωμα που αποτελεί μια μορφή καρκίνου, διαγνώστηκε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, Τζεφ Μπρίτζες, μια ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος μέσω Twitter.

«Όπως θα έλεγε ο Dude... Νέα σκ@@α ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια νιώθω τυχερός γιατί εχω μια σημαντική ομάδα γιατρών γύρω μου και η πρόγνωση είναι καλή. Ξεκινάω θεραπεία και θα σας κρατάω ενήμερους για την ανάρρωσή μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά την εν λόγω ανάρτηση το προφίλ του κατακλύστηκε με μηνύματα συμπαράστασης και αμέτρητες ευχές για γρήγορη ανάρρωση, κάτι που οδήγησε τον ηθοποιό και σε μια δεύτερη ανάρτηση όπου δηλώνει ευγνώμων για όλη τη στήριξη. 

«Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ευχές σας. Και μια και σας έχω εδώ, παρακαλώ πηγαίντε να ψηφίσετε. Γιατί σε αυτό είμαστε όλοι μαζί» καταλήγει στην δήλωσή του Μπρίτζες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.