26/11/2020 14:37:23

Πάτμος: Μπουκάλι στη θάλασσα αντί για χάρτη θησαυρού είχε τάμα από την Kαστοριά με προορισμό τον Πανορμίτη! (Photo)

Πάτμος: Μπουκάλι στη θάλασσα αντί για χάρτη θησαυρού είχε τάμα από την Kαστοριά με προορισμό τον Πανορμίτη! (Photo) - Media

Ενα μπουκάλι από την Καστοριά με προορισμό τάμα για τον Πανορμίτη έφτασε στην Πάτμο.

Ο κ. Σταύρος Κλεούδης, ο οποίος μάζεψε το μπουκάλι από την θάλασσα, βρήκε μέσα το τάμα του Κωνσταντίνου από την Καστοριά, στέλνει μήνυμα ότι θα ανάψει το κεράκι που είχε μέσα.

Όπως ο ίδιος γράφει σε ανάρτησή του, αρχικά θεώρησε ότι ήταν ένα πλαστικό μπουκάλι που ξέβρασε η θάλασσα και το μάζεψε για να το πετάξει στα σκουπίδια. Όταν όμως το πήρε στα χέρια του, είδε ότι μέσα είχε ένα κεράκι, λιβάνι και 20 ευρώ και όπως ο ίδιος λέει, θεωρεί υποχρέωσή του να ανάψει το κεράκι, γι αυτό , όπως λέει η τοπική εφημερίδα Δημοκρατική, διαβεβαιώνει τον αποστολέα, ότι θα το πράξει.
Ειδικότερα, στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

«Στην αρχή ήταν απλά ένα πλαστικό μπουκάλι που ξέβρασε η θάλασσα και πήγα να το μαζέψω… Κοιτώντας όμως καλύτερα είδα ότι κάτι κρύβει μέσα… μια παράκληση (μια ευχή)… Ενα κεράκι, λιβάνι και 20€… Θεωρώ υποχρέωση να ανάψω το κεράκι και να ευχηθώ ότι θα πιάσει τόπο… Φίλε μου Κωνσταντίνε από την Καστοριά σου εύχομαι ό,τι καλύτερο από την νήσο Πάτμο που έφτασε το γράμμα σου!!!». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.