search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:19
MENU CLOSE

Σύλληψη Μιχαλολιάκου: Τραμπουκισμοί μασκοφόρων μπράβων της Χρυσής Αυγής κατά φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων (Photos/Video)

23.10.2020 06:12
xrysavgites1

 

Επίθεση από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε ότι δέχτηκε έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ που βρίσκονταν εκεί μαζί με άλλους συναδέλφους του και τηλεοπτικά συνεργεία για την κάλυψη της σύλληψης του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ καταγγέλλει ότι «ενώ στεκόμασταν απέναντι από την πύλη της πολυκατοικίας, κινήθηκαν εναντίον μας, ήρθαν πάνω μας και μας επιτέθηκαν», ο οποίος περιγράφει ως δράστες «4-5 άτομα, ομοιόμορφα ντυμένα, με μαύρη κουκούλα και μπουφάν που έκρυβαν εντελώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μαύρα γυαλιά».

Στους τραμπουκισμούς και τις ύβρεις πρωτοστάτησε και η κόρη του Μιχαλολιάκου, Ουρανία, που εκτόξευσε απίστευτες χυδαιότητες κατά επαγγελματιών που έκαναν τη δουλειά τους, ενώ προέβη και σε προκλητικές χειρονομίες.

Οι ίδιες άθλιες τραμπούκικες μέθοδοι από μασκοφόρους μπράβους της εγκληματικής οργάνωσης

«Με χτύπησαν»

Αφού έσπρωξαν όλους τους φωτορεπόρτερ και τους εικονολήπτες, κατάφεραν να απομονώσουν κάποιους από αυτούς τους οποίους και χτύπησαν. «Με χτυπήσανε, μου έριξαν τη φωτογραφική μηχανή κάτω, χάλασαν τα καλώδια σύνδεσης…», αναφέρει.

«Εμένα με εμπόδισαν να κάνω τη δουλειά μου όπως έπρεπε. Κάποιοι συνάδελφοι ξέφυγαν και κατάφεραν να πάρουν φωτογραφίες. Στα βίντεο φαίνεται η αναστάτωση αλλά όλοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στον Μιχαλολιάκο και όχι σε αυτό που συνέβαινε σε εμάς», συμπληρώνει ο φωτορεπόρτερ. Καταγγελία έγινε και στην Άμεση Δράση αφού ο φωτορεπόρτερ κάλεσε αμέσως το 100 και τους ενημέρωσε για την επίθεση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:11