01/03/2021 16:01:41

Αμερικανικές εκλογές 2020: Πώς θα καλύψουν τις εξελίξεις τα ελληνικά κανάλια

Αμερικανικές εκλογές 2020: Πώς θα καλύψουν τις εξελίξεις τα ελληνικά κανάλια - Media

 

Το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα αναμορφώνουν τα ελληνικά κανάλια προκειμένου να καλύψουν όλες τις εξελίξεις στις αμερικανικές εκλογές.

Οι αμερικανικές εκλογές στον ΑΝΤ1: Με ανταποκρίσεις, συνεντεύξεις και αναλύσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών με το κύρος, την αξιοπιστία και τη μαχητικότητά του, ο ΑΝΤ1 δηλώνει «παρών» σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ειδησεογραφίας και εκτός συνόρων.

Μετά τη ζωντανή αναμετάδοση όλων των τηλεμαχιών Τραμπ και Μπάιντεν, αλλά και των υποψηφίων για την αντιπροεδρία των Η.Π.Α.,ο ΑΝΤ1 θα μεταφέρει τον παλμό μίας από τις πιο σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις της σύγχρονης ιστορίας. Με ανταποκρίσεις, συνεντεύξεις και αναλύσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων μέσα από δελτία ειδήσεων, αλλά και ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές.

Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, η Μαρία Σαράφογλου ζωντανά από την Ουάσινγκτον θα μεταδίδει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1στις 18:50 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την αμερικανική πρωτεύουσα, αλλά και από το επιτελείο του ΝτόναλντΤραμπ. Ακόμη, ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στις Η.Π.Α., Θανάσης Τσίτσας, θα μεταδίδει καθημερινά τον παλμό από το στρατηγείο του ΤζοΜπάιντεν, στο Ντέλαγουερ. 

Την ημέρα των αμερικανικών εκλογών, Τρίτη 3 Νοεμβρίου, ο Τάσος Τέλλογλου και ο Αντώνης Φουρλής από την Αθήνα και η Μαρία Σαράφογλου από την Ουάσινγκτον,θα παρουσιάσουν στις 23:30ένα live «Special Report» με αποκλειστικές συνεντεύξεις σημαντικών προσωπικοτήτων από τα επιτελεία των δύο υποψηφίων. Στο επίκεντρο της εκπομπής, οι επιπτώσεις των αμερικανικών εκλογών στη χώρα μας και την εξωτερική της πολιτική, ο αντίκτυπος του αποτελέσματος στην ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, αλλά και η επόμενη ημέρα στο παγκόσμιο στερέωμα.

Μαζί τους, ο αναλυτής Διεθνών Θεμάτων του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνος Φίλης, και ο επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Ειδήσεων του ΑΝΤ1, Νικόλας Βαφειάδης.

Οι αμερικανικές εκλογές στην ΕΡΤ: Η εκλογική μάχη, ο νικητής, η επόμενη ημέρα

Η δημόσια τηλεόραση, με συνεχείς ανταποκρίσεις και έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές, θα μεταδώσει την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου από την Αθήνα, ο Φάνης Παπαθανασίου από την Ουάσιγκτον, η Λένα Αργύρη από το στρατηγείο του Ντόναλντ Τραμπ και η Κλειώ Νικολάου από το επιτελείο του Τζο Μπάιντεν, θα παρουσιάσουν λεπτό προς λεπτό, με την εγκυρότητα της ΕΡΤ, την εκλογική μάχη.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 23:00 και έως τις πρώτες πρωινές ώρες, σε έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, με παρουσιάστρια τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα, παρακολουθήστε από την ΕΡΤ1 τις εξελίξεις από την εκλογική διαδικασία και τα στρατόπεδα των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών. Με αναλύσεις, ειδικούς επί των αμερικανικών εκλογών, καλεσμένους και συνεχείς συνδέσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο.

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 00:15, σε νέα έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, η ΕΡΤ1 θα μεταφέρει τις τελευταίες ειδήσεις από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα από την εκλογική διαδικασία, αλλά και οι πρώτες εκτιμήσεις και οι προβλέψεις για την επόμενη ημέρα, με τη σφραγίδα της δημόσιας τηλεόρασης.

Mega: Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα απευθείας από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον την Τρίτη και την Τετάρτη

Το MEGA συνεχίζοντας την παράδοση της άμεσης κάλυψης των μεγάλων γεγονότων στην Ελλάδα και τον κόσμο θα δώσει το ισχυρό ενημερωτικό του παρών στις επικείμενες Αμερικάνικες Εκλογές 2020 μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό, από την καρδιά των εξελίξεων, την κρίσιμη αναμέτρηση για την εκλογή του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Την Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Νοέμβριου το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA στις 19:45 με τη Ράνια Τζίμα θα μεταδοθεί απευθείας από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον.

Ρεπορτάζ από τα επιτελεία του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν θα μεταδίδουν σε απευθείας σύνδεση ο απεσταλμένος του MEGA, Γιάννης Μούτσος καθώς και ο ανταποκριτής του MEGA στις ΗΠΑ, Πέτρος Κασφίκης. 

Προσκεκλημένοι στο δελτίο, κορυφαίες προσωπικότητες από τα στρατόπεδα των δύο μονομάχων, αλλά και ειδικοί που θα αναλύσουν τα αποτελέσματα των εκλογών, την επόμενη μέρα για τις ΗΠΑ, την Ελλάδα και την αμερικανική πολιτική στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

ΣΚΑΪ:  Η μάχη Τραμπ-Μπάιντεν για τον Λευκό Οίκο λεπτό προς λεπτό

Η Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Απόστολος Μαγγηριάδης, οι ανταποκριτές του ΣΚΑΪ και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού καταγράφουν τα κρίσιμα σημεία της εκλογικής αναμέτρησης. Ζωντανά από την Ουάσιγκτον και με απευθείας συνδέσεις από τα επιτελεία Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών, αλλά και τα κέντρα αποφάσεων όλου του πλανήτη ο ΣΚΑΪ παρακολουθεί την πρωτοφανή εκλογική μάχη, εν μέσω κορωνοϊού.

Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη ζωντανά από την Ουάσιγκτον μεταφέρει τον εκλογικό παλμό.

Επίσης, έκτακτη εκπομπή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη 01.30 με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, καταγράφει την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό, με ειδικούς αναλυτές και ζωντανές συνδέσεις, ενώ την Τετάρτη στις 21.00, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο, ο Παύλος Τσίμας αποκωδικοποιεί με τους καλεσμένους του το αποτέλεσμα της κάλπης.

Τρίτη 3 & Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, οι αμερικανικές εκλογές στον ΣΚΑΪ.

Αμερικανικές Εκλογές: Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN απευθείας από το κέντρο των εξελίξεων

Το OPEN, από το πρώτο debateΤραμπ-Μπάιντεν, έδωσε το «παρών» στην εκλογική αναμέτρηση για τον νέο Προέδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Και στην πιο κρίσιμη στιγμή των αμερικανικών εκλογών θα βρεθεί στην καρδιά των εξελίξεων.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη θα μεταδοθεί απευθείας από την Ουάσιγκτον, δίνοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τη «μάχη» Τραμπ-Μπάϊντεν για τον Λευκό Οίκο, με αναλυτικά ρεπορτάζ από την ψηφοφορία και τα επιτελεία των δύο μονομάχων.

Μαζί της, ο Μιχάλης Ιγνατίου από τον Λευκό Οίκο, αλλά και οι ανταποκριτές του ΟΡΕΝ από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, θα μεταδίδουν τις πρώτες αντιδράσεις για το νέο Πλανητάρχη.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 23:30 ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Σωτήρης Δανέζης στην έκτακτη ολονύχτια ενημερωτική εκπομπή, θα μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα από τις Πολιτείες-κλειδιά που θα δώσουν το μεγάλο νικητή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.