search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:01
MENU CLOSE

Ποιον εξετάζουν στην κυβέρνηση για αντικαταστάτη του Πέτσα στον ανασχηματισμό; (Photo)

02.11.2020 07:12
Ποιον εξετάζουν στην κυβέρνηση για αντικαταστάτη του Πέτσα στον ανασχηματισμό; (Photo) - Media

 

Ο ανασχηματισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη μοιάζει πλέον σαν το γεφύρι της Αρτας. Ολημερίς τον σχεδίαζε, το βράδυ γκρεμιζόταν. Μία τα ναυτικά μίλια του «Ορούτς Ρέις», την άλλη τα κρούσματα του κορωνοϊού, και προφανώς δεν είναι της παρούσης τέτοιες σκέψεις.

Σύμφωνα με την Καθημερινή το προηγούμενο διάστημα στον στενό κύκλο του Μαξίμου υπήρχε σχετική συζήτηση για αλλαγές και μάλιστα στο τραπέζι είχαν πέσει και ονόματα για συγκεκριμένες θέσεις.

Δεδομένο θεωρείται πως ο Στέλιος Πέτσας θα μετακινηθεί σε άλλο παραγωγικό υπουργείο. Το πρόσωπο, λοιπόν, που εξετάστηκε για τη θέση είναι ο Γιάννης Οικονόμου, βουλευτής Φθιώτιδας.

Ο Οικονόμου είναι της νεότερης γενιάς –47 ετών–, προέρχεται από τα σπλάχνα του κόμματος καθώς έχει χρηματίσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2016 του είχε εμπιστευτεί την κομβική θέση του γραμματέα στρατηγικής της Ν.Δ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43