search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:52
MENU CLOSE

Εκλογική «αίθουσα πολέμου» έστησε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο

03.11.2020 20:58
Εκλογική «αίθουσα πολέμου» έστησε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο - Media

 

Μετά την παρέμβασή του στην έδρα της εκστρατείας του στη Βιρτζίνια, ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ αναμένεται να παραμείνει στον Λευκό Οίκο για το υπόλοιπο της ημέρας.

Αλλά θα συνεχίσει να λαμβάνει τακτικά ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της προσπάθειάς του για επανεκλογή από αξιωματούχους, μερικοί από τους οποίους έχουν δημιουργήσει μια «αίθουσα πολέμου» στον Λευκό Οίκο.

Η επιχείρηση της εκστρατείας θα βασίζεται στο κτίριο εκτελεστικών γραφείων του Eisenhower δίπλα στη Δυτική Πτέρυγα, δήλωσε αξιωματούχος.

Η «αίθουσα πολέμου» χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την εκστρατεία, ανέφερε εκπρόσωπος. Οι ομοσπονδιακοί κανόνες απαγορεύουν τη χρήση πόρων φορολογουμένων για πολιτικούς σκοπούς. Ο Αμερικανός πρόεδρος στο παρελθόν έχει δείξει ελάχιστη προσοχή για αυτούς τους κανόνες, ακόμη και όταν φιλοξένησε την τελευταία βραδιά της Εθνικής Συνέλευσης των Ρεπουμπλικανών.

«Η αίθουσα πολέμου έπρεπε να βρίσκεται πολύ κοντά στον πρόεδρο και δεν υπάρχει καμία απολύτως δαπάνη για τους Αμερικανούς φορολογούμενους για τη χρήση ενός δωματίου στο EEOB, όπου συμβαίνουν συχνά εκδηλώσεις όπως τελετές προσευχής και δεξιώσεις για εξωτερικές ομάδες», δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο του CNN o διευθυντής επικοινωνιών της εκστρατείας Tim Ο Murtaugh.

«Κάθε κομμάτι του εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου του WiFi και των υπολογιστών, πληρώθηκε από την εκστρατεία και δεν εμπλέκεται προσωπικό του Λευκού Οίκου. Η συμφωνία έχει εγκριθεί από τον σύμβουλο του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:51