search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:33
MENU CLOSE

Βρετανία: Ντοκιμαντέρ για εργάτριες του σεξ ρίχνει φως στη ζωή μιας 19χρονης «συνοδού» (Video)

05.11.2020 10:31
Βρετανία: Ντοκιμαντέρ για εργάτριες του σεξ ρίχνει φως στη ζωή μιας 19χρονης «συνοδού» (Video) - Media

 

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τις εργάτριες του σεξ στη Βρετανία αποκαλύπτει απρόσμενες πτυχές της ζωής μιας «συνοδού» από το Νότιγχαμ, η οποία κερδίζει χιλιάδες ευρώ το μήνα, εξακολουθώντας, ωστόσο, να ζει στο πατρικό της.

Ο λόγος για τη 19χρονη Έλι η οποία ισχυρίζεται ότι τα ετήσια έσοδά της πλησιάζουν τον εξαφήφιο αριθμό, τονίζοντας ότι ξεκίνησε να εργάζεται ως sex worker στα 17 της χρόνια.

Στο πρόγραμμα, η Έλι εμφανίζεται να περιμένει τους πελάτες της σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μάντσεστερ.

“Η… ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που της επιτρέπει διάλειμμα μόλις 2 λεπτών ανάμεσα στα 15λεπτα ραντεβού για τα οποία χρεώνει 70 λίρες” αποκαλύπτει η 19χρονη.

«Μερικές φορές έχω 2-5 λεπτά, ενώ άλλες 30. Εξαρτάται από το πόσους άνδρες έχω κλείσει για ένα βράδυ», λέει χαρακτηριστικά.

Παρά το μεγάλο εισόδημα που εξασφαλίζει ως συνοδός αλλά και μέσω του λογαριασμού της στο OnlyFans με πορνογραφικό υλικό, η Έλι, που ζει ακόμη με τη μαμά της μίλησε στο «Adults Only» αναφερόμενη μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όσον αφορά την τοποθεσία όπου ασκεί το επάγγελμά της.

Πολλά ξενοδοχεία, όπως λέει, λαμβάνουν μέτρα προκειμένου να αποτρέψουν ιερόδουλες από το να δέχονται πελάτες στα δωμάτιά τους και η ευρεση κατάλληλου χώρου γίνεται μια ολοένα και πιο δύσκολη διαδικασία για την ίδια. Πέραν του ότι πρέπει να βρίσκει ξενοδοχεία χωρίς σύστημα κλειδιού-κάρτας, όπου οι πελάτες θα μπορούν να ανέβουν κατευθείαν στο δωμάτιο χωρίς να τους σταματήσει κανείς, σημαντικό είναι για την ίδια το δωμάτιο που θα κλείσει να έχει «ματάκι» στην πόρτα, για να μπορεί να βλέπει ποιος χτυπά πριν ανοίξει.

Όπως εξηγεί, η δυνατότητα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς την κάνει να νιώθει πιο ασφαλής, από τη στιγμή που το επάγγελμά της είναι γεμάτο κινδύνους…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:33