search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Καταγγελία: Οδηγός λεωφορείου ξυλοκόπησε μαθητή και τη μητέρα του

06.11.2020 13:44
Καταγγελία: Οδηγός λεωφορείου ξυλοκόπησε μαθητή και τη μητέρα του - Media

 

Ένα σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού με οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ καταγγέλθηκε στην αστυνομία από γονέα μαθητή στο Γυμνάσιο Κατούνας.

Κατά την εκτέλεση του μαθητικού δρομολογίου με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας από τα χωριά της περιοχής προς το σχολείο της Κατούνας κάτω από λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί έως τώρα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να επιτέθηκε σε μαθητή του Γυμνασίου Κατούνας, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Συνείδηση».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το επεισόδιο μάλιστα φαίνεται ότι είχε και συνέχεια με τη μητέρα του μαθητή, που φέρεται σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα να υπέστη ξυλοδαρμό από τον οδηγό του λεωφορείου.

Πήγαν στο νοσοκομείο γιατί τραυματίστηκαν

Όπως πληροφορείται η «Συνείδηση», μητέρα και μαθητής μετέβησαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες, όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο ελαφρύς τραυματισμός τους (εκδορές, μώλωπες κτλ).

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία και υποβλήθηκαν οι ανάλογες μηνύσεις. Επιπλέον ενημερώθηκε και η Διεύθυνση του Γυμνασίου Κατούνας, η οποία βεβαίως δεν έχει κάποια αρμοδιότητα για τα μαθητικά δρομολόγια και οτιδήποτε μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκειά τους.

Ωστόσο η εφημερίδα πληροφορείται ότι για το συμβάν αυτό υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στο σχολείο και το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας. Σε κάθε περίπτωση, στο βαθμό που ευσταθούν οι καταγγελίες, πρόκειται για ένα πολύ δυσάρεστο και πρωτοφανές συμβάν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24