search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:46
MENU CLOSE

Ο Τάσος Χαλκιάς ξεκαθαρίζει για το «Κάτω Παρτάλι»: «Δεν έφταιγε το Mega»

06.11.2020 16:06
Ο Τάσος Χαλκιάς ξεκαθαρίζει για το «Κάτω Παρτάλι»: «Δεν έφταιγε το Mega» - Media

 

Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς μίλησε για τη σειρά «Κάτω Παρτάλι» στη Δανάη Μπάρκα, επισημαίνοντας πως δεν έφταιγε το Mega που έμειναν απλήρωτοι οι ηθοποιοί, αλλά η εταιρεία παραγωγής.

«Προηγουμένως μπορεί να έμεινε ένας απόηχος ότι φταίει το κανάλι για κάποιους ανθρώπους δεν πληρώθηκαν από αυτή τη δουλειά. Δεν θεωρώ ότι φταίει το κανάλι» είπε.

«Υπήρχε μια παραγωγή, η οποία δούλευε ως ιδιώτης στο κανάλι. Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι το κανάλι τα λεφτά που έπρεπε να δώσει, τα έδωσε. Από εκεί και πέρα το τι τα έκανε η παραγωγή είναι άλλο θέμα και εγώ αν τα έχω με κάποιον, όχι σε προσωπικό επίπεδο γιατί δεν είμαι ο μόνος απλήρωτος, είναι και άλλοι συνάδελφοι, δεν τα έχω καθόλου με το κανάλι» πρόσθεσε.

«Και δεν τα έχω καθόλου με το κανάλι γιατί φοβάμαι τι θα πει ο πρόεδρος, είναι και πρόεδρος της ομαδάρας μου και τον αγαπώ πολύ… Το κανάλι, με αυτή την απρόσωπη έννοια που έχουν αυτά τα τέσσερα γράμματα, Mega, δεν φταίει καθόλου. Το κανάλι έκανε τη δουλειά του ως προς την ιδιωτική παραγωγή, η ιδιωτική παραγωγή, κατά την άποψή μου, δεν έκανε σωστά τη δουλειά της», κατέληξε ο Τάσος Χαλκιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:46