search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:36
MENU CLOSE

Θα έχει ο Τζόνι Ντεπ την ίδια τύχη με τον Κέβιν Σπέισι;

09.11.2020 14:22
Θα έχει ο Τζόνι Ντεπ την ίδια τύχη με τον Κέβιν Σπέισι; - Media

 

Δύσκολη η χρονιά φέτος για τον Τζόνι Ντεπ, που μετά από τις κατηγορίες της πρώην γυναίκας του και επίσης ηθοποιού Άμπερ Χερντ περί κακοποίησης, έρχεται αντιμέτωπος με την κατακραυγή της κοινής γνώμης.

Μπορεί μεν ακόμα η δίκη με την Χερντ να βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως μια άλλη υπόθεση αυτή με την βρετανική εφημερίδα «The Sun» κατά της οποίας είχε κινηθεί ο διάσημος ηθοποιός, όταν αναφέρθηκε στο πρόσωπό του ως «αυτός που χτυπούσε την γυναίκα του» έληξε άδοξα.Το δικαστήριο αθώωσε την εφημερίδα, δικαιώνοντας τους ισχυρισμούς της Χερντ και παρόλο που ο Ντεπ δεν καταδικάστηκε, αυτή η απόφαση ήταν αρκετή για να του ζητήσει η Warner bros να αποχωρήσει από το καστ της ταινίας «Φανταστικά ζώα».

«Mε αφορμή τα τελευταία γεγονότα θα ήθελα να κάνω την παρακάτω δήλωση. Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έδειξαν την υποστήριξή και την πίστη τους. Με ταπείνωσαν και συγκίνησαν τα πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, κυρίως τις τελευταίες ημέρες. Δεύτερον θα ήθελα να σας πω μου ζητήθηκε από την Warner να παραιτηθώ από τον ρόλο μου ως Γκρίντελβαλντ από τα ‘Φανταστικά Ζώα’ και πως σεβάστηκα και δέχτηκα την απόφασή τους. Τέλος θα ήθελα να πω τα εξής. Αυτή η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου στη Μ. Βρετανία δεν θα αλλάξει την μάχη που δίνω για να πω την αλήθεια και θέλω να επιβεβαιώσω πως σκοπεύω να ασκήσω έφεση. Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και σκοπεύω να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από αυτή τη στιγμή στο χρόνο», αναφέρει ο ίδιος με ανάρτηση του στο Instagram.

Από την πλευρά του το στούντιο ανακοίνωσε την αποχώρηση, λέγοντας: «Ο Τζόνι Ντεπ θα αποχωρήσει από τον franchise του ‘Φανταστικά Ζώα’. Ευχαριστούμε τον Τζόνι για την δουλειά του στις ταινίες αυτές μέχρι σήμερα. Η ταινία ‘Φανταστικά Ζώα 3’ βρίσκεται αυτή την περίοδο στο στάδιο της παραγωγής και θα ξαναγίνει κάστινγκ για τον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2022»,.

Λογικά λοιπόν η Warner Brothers, που ήδη έχει να αντιμετωπίσει και τα τρανσοφοβικά σχόλια της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του ηθοποιού, οπότε σύντομα αναμένεται επίσημη τοποθέτηση επί του ζητήματος.

Ο ηθοποιός πάντως φαίνεται αποφασισμένος να μην καταθέσει τα όπλα, δηλώνοντας πως η καριέρα του δεν έχει τελειώσει, όμως αρκετές εφημερίδες του Ηνωμένου Βασιλείου θεωρούν πως θα έχει την ίδια τύχη με τον Κέβιν Σπέισι. Δεν έχουν βέβαια όλοι την ίδια γνώμη. Γιατί ναι μπορεί τον τελευταίο καιρό η παρουσία του Ντεπ στη μεγάλη οθόνη να μην έχει απήχηση στο box-office, εντούτοις δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως το σύστημα δεν είναι έτοιμο να τιμωρήσει όσους εκμεταλλεύονται τη δύναμή τους, υπερβαίνοντας τα όρια και τον νόμο.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24