search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:06
MENU CLOSE

Τρίκαλα: 300άρια πρόστιμα σε πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάσκετ

10.11.2020 07:20
Τρίκαλα: 300άρια πρόστιμα σε πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάσκετ - Media

 

Συνεχείς και πολλές φορές υπερβολικοί είναι οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ και των ανδρών της δημοτικής αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα.

Και αρκετοί από αυτούς φαίνεται ότι δεν κινούνται σε ίδιο «πνεύμα» με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τον Σωτήρη Τσιόδρα, οι οποίοι στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ανέφεραν ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση σε ότι αφορά την δυνατότητα άθλησης των πολιτών την περίοδο του lockdown.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκε μικροένταση στο πάρκο του Αϊ Γιώργη όταν και αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμα σε τρεις εφήβους που έπαιζαν… μπάσκετ στο γηπεδάκι.

Υπήρξαν διαμαρτυρίες, αλλά ματαίως, καθώς απαγορεύονται τα ομαδικά παιχνίδια και σε εξωτερικούς χώρους, λόγω των έκτακτων μέτρων της καραντίνας.

Οι πιτσιρικάδες καλούνται να πληρώσουν 300 ευρώ πρόστιμο για μη συμμόρφωση προς αυτά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:01