search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:49
MENU CLOSE

Σοκαριστικό ξύλο στη μέση του δρόμου: Ήταν λιπόθυμος και τον κλωτσούσε στο πρόσωπο (Video)

10.11.2020 17:57
Σοκαριστικό ξύλο στη μέση του δρόμου: Ήταν λιπόθυμος και τον κλωτσούσε στο πρόσωπο (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο του Μπρικενχεντ, στο Μέρσισάιντ στην Αγγλία. Συο άνδρες ύστερα από διαπληκτισμό ήρθαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε και ο άνδρας με το κοντομάνικο έκανε μαύρο στο ξύλο τον άνδρα με το κόκκινο φούτερ. 
Το ξύλο είναι άγριο και σοκαριστικό. Ο άνδρας με την κόκκινη ζακέτα έχει πέσει λιπόθυμος από τις μπουνιές και ο άνδρας με το κοντομάνικο τον κλωτσάει συνεχώς στο πρόσωπο. Ύστερα από λίγο και ενώ έφευγε ο άνδρας με το κοντομάνικο, σηκώθηκε εκείνος με τη ζακέτα και άρχισε δεύτερος κύκλος ξυλοδαρμού, πάλι με θύμα τον άνδρα με τα κόκκινα. 
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο άνδρας ξανασηκώθηκε και Τρίτη και τέταρτη φορά με τα ίδια αποτελέσματα. Κάθε φορά σωριαζόταν από τις μπουνιές και τις κλωτσιές μισολιπόθυμος στο πεζοδρόμιο. 
Εντύπωση προκαλεί ο άνδρας που καταγράφει το περιστατικό με την κάμερα του κινητού του ο οποίος δεν μπαίνει στη μέση αλλά γελάει και καταγράφει.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43