search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:09
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν επιτρέπει στον Μπάιντεν να παραλάβει τα συγχαρητήρια μηνύματα

12.11.2020 06:54
ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν επιτρέπει στον Μπάιντεν να παραλάβει τα συγχαρητήρια μηνύματα - Media

 

Οι ξένοι ηγέτες στέλνουν σωρηδόν συγχαρητήρια μηνύματα στο Τζο Μπάιντεν για τη νίκη του στις αμερικανικές εκλογές, ωστόσο αυτά δεν φτάνουν-επισήμως τουλάχιστον-στον παραλήπτη τους.

Και αυτό γιατί η κυβέρνηση Τραμπ εμποδίζει το επιτελείο του Μπάιντεν από την πρόσβαση στα μηνύματα που φτάνουν στο Λευκό Οίκο στο πλαίσιο μίας ακόμη ένδειξης μη αναγνώρισης του εκλογικού αποτελέσματος!

Μπορεί να ακούγεται περίεργο για μία χώρα όπως οι ΗΠΑ αλλά συμβαίνει. Είναι δεκάδες τα μηνύματα που δεν έχουν φτάσει ακόμα αρμοδίως στο επιτελείο του Μπάιντεν.

Επίσης, όταν ο νεοεκλεγείς Δημοκρατικός πρόεδρος συνομιλεί με ξένους ηγέτες στο τηλέφωνο δεν έχει υποστήριξη του μεταφραστικού κέντρου του υπουργείου εξωτερικών, ως είθισται και τη δουλειά αυτοί αναλαμβάνουν οι στενοί του συνεργάτες.

Αλλωστε ούτε ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο αναγνώρισε το αποτέλεσμα κάνοντας λόγο ακόμα και για “δεύτερη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο”.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03