search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:11
MENU CLOSE

Survivor: Το βέτο του Ατζούν στον ΣΚΑΪ και οι αλλαγές στην prime time

14.11.2020 11:00
Τηλεόραση: Κυκλοφόρησε το trailer με τους διάσημους του φετινού Survivor (Video) - Media

 

Αλλαγές στο πρόγραμμα της prime time του ΣΚΑΙ φέρνει το Survivor. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα», ο Τούρκος παραγωγός έχει θέσει βέτο για την ώρα προβολής του ριάλιτι και ανατρέπει τα σχέδια του καναλιού να προβάλλεται στις 11.00 το βράδυ όπως γίνεται με το Big Brother.

Εκείνος θεωρεί ότι το πρόγραμμα πρέπει να μεταδίδεται στις ίδιες ώρες που είχε προβληθεί και την τελευταία φορά, στις 9 το βράδυ.

Αυτό προκαλεί καραμπόλα για τη σειρά «8 λέξεις», για την οποία ο Ανδρέας Γεωργίου ήδη έχει δηλώσει ότι δεν συνεχίζει τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου.

Από την πλευρά του ΣΚΑΪ αναφέρεται κατηγορηματικά ότι η σειρά θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν στην ίδια ώρα κάθε μέρα.

Το σενάριο που εξετάζεται τώρα είναι να μειωθούν σε διάρκεια οι «8 λέξεις» ώστε να ξεκινάει όσο νωρίτερα γίνεται το ριάλιτι επιβίωσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:05