search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Πολυτεχνείο: Η Αστυνομία απαγόρευσε στην ΟΛΜΕ να καταθέσει στεφάνι

16.11.2020 15:33
5188526.jpg

 

Μια ακόμα ντροπή προσθέτει στη ντροπή της καθολικής απαγόρευσης των συναθροίσεων, η στάση της αστυνομίας που δεν επέτρεψε στους συνδικαλιστικούς εκπρόσωπους των καθηγητών να καταθέσουν στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Στο αστυνομοκρατούμενο Πολυτεχνείου, του οποίου οι πύλες είναι κλειστές αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ θέλησε να καταθέσει στεφάνι στο χώρο της εξέγερσης του 1973 ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν και δεν επέτρεψαν στην αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης ν’ αποτίσει φόρο τιμής.

Ο Ανδρέας Καργόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ έκανε λόγο για «ντροπή» που προσβάλει το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. «Έχουμε χρέος απέναντι στους 70.000 συναδέλφους που εκπροσωπούμε και, κυρίως, στους 600.000 μαθητές μας να δώσουμε το παράδειγμα, καταθέτοντας το στεφάνι», συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θ. Τσούχλος απαίτησε να ανοίξει η είσοδος για να καταθέσει στεφάνι η ομοσπονδία «για να τιμήσουμε τους ήρωες του Πολυτεχνείου, που θυσιάστηκαν για να έχουμε σήμερα Δημοκρατία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:53