search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:52
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Στο 13% οι θετικοί μετά από μαζικά rapid test στο Βόλο

19.11.2020 16:46
Κορωνοϊός: Στο 13% οι θετικοί μετά από μαζικά rapid test στο Βόλο - Media

 

Σχεδόν στο 13% έφτασε το ποσοστό των θετικών στον κορονοϊό στο Βόλο, με βάση τα στοιχεία δειγματοληψίας που έγινε με τη διαδικασία drive-through rapid test, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στα parking του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Το γεγονός αυτό προκαλεί τεράστια ανησυχία στη θεσσαλική πόλη, μια και πριν από μερικές μέρες το ποσοστό των θετικών έφτανε στο 8,1%.

Συνολικά την Πέμπτη έγιναν 353 τεστς σε πολίτες και μετά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι 44 δείγματα ήταν θετικά, δηλαδή ποσοστό σχεδόν 13%. Πριν από λίγες ημέρες είχαν ελεγχθεί συνολικά 1.086 πολίτες και βρέθηκαν 88 θετικοί, δηλαδή ποσοστό 8,1%.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, που ήταν παρών στην διαδικασία εξέφρασε την ανησυχία του για τα υψηλά ποσοστά θετικότητας στην covid-19 που εμφάνισαν τα τεστ και δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται και τις επόμενες εβδομάδες, ενώ drive through rapid test θα γίνονται καθημερινά σε όλες τις θεσσαλικές πόλεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:52