search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:46
MENU CLOSE

Ο Πάνος Βλάχος απαντά αν θέλει να επιστρέψει στην Αμερική – Τι λέει για τον νέο του ρόλο

23.11.2020 17:47
Ο Πάνος Βλάχος απαντά αν θέλει να επιστρέψει στην Αμερική - Τι λέει για τον νέο του ρόλο - Media

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος μίλησε για τον νέο του ρόλο στην «Αγγελική» και τις σχέσεις του με τους συμπρωταγωνιστές του. Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, μάλιστα, ήθελε να ερμηνεύσει τον ρόλο του Παύλου, τον οποίο υποδύεται ο Ιωάννης Παπαζήσης, επειδή «δεν είχα καταλάβει ποιος είναι ο Δημήτρης. Επέμεναν από την παραγωγή να κάνω το ρόλο του Δημήτρη. Είναι πολύ “ερεθιστικός” ρόλος».

«Ενα τεράστιο κομμάτι του ρόλου, όπως τον έχω χτίσει, το οφείλω στη Φιλαρέτη Κομνηνού και στο σκηνοθετικό team της “Αγγελικής”. Το μόνος δεν είναι ωραίο. Καμιά δουλειά δεν έχει αποτέλεσμα όταν κάποιες μονάδες κάνουν κάτι. Είμαστε αυτό που κλέβουμε από τους άλλους. Κόβουμε κομμάτια από τα πιο φωτεινά δέντρα και τα κάνουμε δικά μας» τόνισε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Ο Δημήτρης έχει πολλά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι ότι δεν μπορεί να ελέγξει αυτή την ιδιαίτερη πάθηση που έχει, η οποία θα αποκαλυφθεί σε επόμενα επεισόδια. Το θέμα της συμπεριφοράς απέναντι στη γυναίκα είναι ένα θέμα που πραγματεύεται η σειρά».  

Στη συνέχεια, ο Πάνος Βλάχος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αμερική. «Η Αμερική έχει τον δικό της δρόμο που δεν υπάρχει Πάνος Βλάχος, είναι ένας μικρός κόκκος άμμου σε αυτό που συμβαίνει και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δημιουργώ και να γίνομαι καλύτερος κι ότι προκύψει. Φυσικά θα επέστρεφα στην Αμερική, το θέμα είναι η Αμερική θέλει να επιστρέψω. Ανάλογα με τα επαγγελματικά σχέδια του μέλλοντος όπου η έκφρασή μου στην τηλεόραση πρέπει να δείχνει ότι είμαι περιζήτητος. Έτσι ώστε οι followers και οι προτάσεις να ανεβαίνουν. Τώρα καίγομαι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:46