17/01/2021 14:52:03

Ναταλία Τσαλίκη: «Αισθάνομαι ότι θα αλλάξουν πολλά στο θέατρο από εδώ και μπρος»

Ναταλία Τσαλίκη: «Αισθάνομαι ότι θα αλλάξουν πολλά στο θέατρο από εδώ και μπρος» - Media

 

Μετά από χρόνια απουσίας της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Ναταλία Τσαλίκη έκανε ένα δυνατό comeback, συμμετέχοντας στις Άγριες Μέλισσες που σημειώνει μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά.

Μιλώντας στο «Τύπος Tv», η ηθοποιός αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στις επιπτώσεις που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού τόσο στα θέατρα όσο και τη ζωή της. 

«Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι εικόνα θα έχει το θέατρο από εδώ και μπρος. Αισθάνομαι ότι θα αλλάξουν πολλά, όταν όλα αυτά περάσουν κι ότι θα είναι για καλό" τονίζει, ενώ μιλώντας για την καραντίνα επισημαίνει:

Προσπαθώ, όπως όλοι φαντάζομαι, να μην αφήνω το μυαλό μου να καταλαμβάνεται από συνεχείς αρνητικές σκέψεις. Να βρίσκω διεξόδους με σωματική άσκηση στο σπίτι, περιπάτους στον καθαρό αέρα, ακούγοντας μουσική, βλέποντας καλές ταινίες, διαβάζοντας όσα βιβλία δεν είχα προλάβει και συζητώντας με τους δικούς μου ανθρώπους όσο συχνότερα μπορώ.

Κάνω ό,τι είναι ικανό να μου δώσει χαρά και να με αποσπάσει από την αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τη στιγμή που δεν μπορώ να την αλλάξω. Αισθάνομαι αυτό που αποκαλούμε "κοινωνική απομόνωση", αλλά δεν με παίρνει από κάτω! Θα ξαναβρεθούμε με μεγαλύτερη λαχτάρα για αγκαλιές.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.