search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:01
MENU CLOSE

Tesla: Πού θα τοποθετήσει φορτιστές στην Ελλάδα (Χάρτης)

25.11.2020 06:57
Tesla: Πού θα τοποθετήσει φορτιστές στην Ελλάδα (Χάρτης) - Media

 

Η επένδυση της Tesla στην Ευρώπη προχωρά με γοργούς ρυθμούς και ήδη η εταιρεία ανακοίνωσε σε ποιες πόλεις της Ελλάδας θα μπουν οι «superchargers» της.

Η Tesla θα κατασκευάσει στην Ευρώπη μια τεράστια «ηλεκτρική λεωφόρο», η οποία θα ξεκινάει από την Πορτογαλία και θα καταλήγει στην Τουρκία, εγκαθιστώντας ταχυφορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Σε αυτή την επένδυση εντάσσεται και η χώρα μας, ώστε να εξυπηρετηθούν όχι μόνο οι εν Ελλάδι κάτοχοι ηλεκτρικών, αλλά και οι τουρίστες που θα καταφθάσουν με το αυτοκίνητό τους (ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό).

Αυτή τη στιγμή, το κοντινότερο σημείο στη χώρα μας με ταχυφορτιστές της Tesla είναι στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, όπου υπάρχουν 4 ταχυφορτιστές ισχύος έως και 150 kW.

Σύντομα η Tesla θα αλλάξει αυτή την έλλειψη, αφού φορτιστές θα εγκατασταθούν στη Βόρεια Μακεδονία, στην Ευρωπαϊκή Τουρκία, αλλά και κυρίως στην Ελλάδα.

Όπως φαίνεται και στον χάρτη, η Tesla στη χώρα μας θα τοποθετήσει φορτιστές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία, τη Σπάρτη και τα Ιωάννινα.

Στροφή στις πωλήσεις

Η Tesla αναζητά νέα στελέχη στον τομέα των πωλήσεων αλλά και του after sales στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Πλέον η εταιρεία που κατασκευάζει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει προβεί σε online πωλήσεις στη χώρα μας, διαθέτοντας την πλήρη γκάμα των μοντέλων της για αγορά.

Πέραν όμως της online παρουσίας, η Tesla έχει δημιουργήσει και ένα pop up κατάστημα, δηλαδή ένα χώρο επίδειξης των μοντέλων της στο εκθεσιακό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Ταυτόχρονα, προγραμματίζει και την επέκτασή της στο χώρο του after sales, καθώς με την κυκλοφορία των μοντέλων της στη χώρα μας, σύντομα θα υπάρχουν και ανάγκες συντήρησης και επισκευής.

Πηγή: carselectric.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24