search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:05
MENU CLOSE

Χρυσοχοΐδης από Πάτρα: Χρειαζόμαστε συμμόρφωση 100% και όχι 99,9%

28.11.2020 10:38
Χρυσοχοΐδης από Πάτρα: Χρειαζόμαστε συμμόρφωση 100% και όχι 99,9%  - Media

Η Αχαΐα είναι μεταξύ των επτά πιο επιβαρυμένων περιοχών της χώρας σε ό,τι αφορά την Covid-19 και τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αυξημένη υγειονομική επιβάρυνση, γεγονός που προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση.

 

Στην Πάτρα βρίσκεται από το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος θα συναντηθεί με όλους τους τοπικούς παράγοντες και τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο, προκειμένου να υπάρξει μια συνολική προσπάθεια για την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού, ενόψει της εορτής του Πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα, που είναι τη Δευτέρα.

“Η επίσκεψη του Υπουργού δείχνει ότι η πολιτεία βρίσκεται επί ποδός για να λειτουργήσει προληπτικά για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση του επιδημιολογικού φορτίου στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία. Είναι κάτι που δεν πρέπει να μας πανικοβάλει, όμως θα πρέπει να μας ενεργοποιήσει θετικά, προκειμένου να τηρούνται τα μέτρα με μεγαλύτερη ένταση από όλους μας. Οι πολίτες θα πρέπει να δείξουν υπομονή και να μην αφήσουμε περιθώρια πισωγυρισμάτων. Δεν θα πρέπει μεθαύριο του Αγίου Ανδρέα να γιορτάσουμε όλο μαζί με παρέες”, ανέφερε μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Σημειώνεται ότι η Αχαΐα είναι μεταξύ των επτά πιο επιβαρυμένων περιοχών της χώρας σε ό,τι αφορά την Covid-19 και τον τελευταίο καιρό παρατηρείται αυξημένη υγειονομική επιβάρυνση, που προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση, πράγμα το οποίο φαίνεται και από το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έκανε συστάσεις για την τήρηση των μέτρων στον δήμαρχο Πάτρας Κωνσταντίνο Πελετίδη, με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά, ενώ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, έκανε έκκληση να μην γίνει εφέτος μια μεγάλη υπερτοπική γιορτή.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Πάτρα.

Με πληροφορίες από thebest.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50