search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:39
MENU CLOSE

Γυναίκα ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να τηρήσει ενός λεπτού σιγή για τον Μαραντόνα

30.11.2020 10:12
Γυναίκα ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να τηρήσει ενός λεπτού σιγή για τον Μαραντόνα   - Media

 

Η απώλεια του Μαραντόνα, ο οποίος θεωρείται -και όχι τυχαία- ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, τιμήθηκε δεόντως από πολλούς κορυφαίους σύγρονους ποδοσφαριστές. Μάλιστα ο πανηγυρισμός ενός γκολ του Μέσι και η απόδοση τιμής στον Ντιεγκίτο επέφερε πρόστιμο 3.000 ευρώ από την FIFA στην ομάδα του Μπαρτσελόνα, επειδή έβγαλε τη φανέλα του.  

Επίσης σε πολλά πρωταθλήματα, είτε κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αργεντίνου είτε οι παίκτες και οι θεατές ξέσπασαν σε ένα δυνατό και διαρκές χειροκρότημα.

Ωστόσο, μια Ισπανίδα παίκτρια, η Πάουλα Νταπένα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού αρνήθηκε να συμμετέχει πριν από τον αγώνα, στη σιγή του ενός λεπτού που κράτησαν οι συνάδελφοί της. Μάλιστα επέλεξε να καθήσει στο χορτάρι με την πλάτη στραμμένη προς τις άλλες συμπαίκτριές της. 

Η νεαρή παίκτρια θεωρεί ότι ο Μαραντόνα υπήρξε σε όλη του τη ζωή ασεβής προς τις γυναίκες, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών (25/11) δεν υπήρξε ανάλογος φόρος τιμής «Για τα θύματα, δεν υπήρξε ενός λεπτού σιωπή», ανέφερε η Πάουλα Νταπένα στο Goal.com, «γι’ αυτό και προφανώς δεν είμαι πρόθυμη να κρατήσω ενός λεπτού σιγή για έναν κακοποιητή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:39