search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:12
MENU CLOSE

«Santa Stay Home»:Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι των U.S. Girls – «Ο Άγιος Βασίλης να μείνει στο σπίτι του φέτος» (Video)

03.12.2020 09:06
«Santa Stay Home»:Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι των U.S. Girls - «Ο Άγιος Βασίλης να μείνει στο σπίτι του φέτος» (Video) - Media

   

Ένα νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι κυκλοφόρησε από το μουσικό πρότζεκτ U.S. Girls.

Το τραγούδι με τίτλο «Santa Stay Home», το οποίο έγραψαν η Μεγκ Ρέμι και ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός Ριτς Μόρελ συνιστά στον Άγιο Βασίλη να παραμείνει στο σπίτι του φέτος λόγω της κλιματικής αλλαγής, των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της κοπής των χριστουγεννιάτικων δέντρων και της ανταλλαγής δώρων που βασίζεται στον καταναλωτισμό.

Σε δήλωσή της , η Αμερικανίδα καλλιτέχνης που μεγάλωσε στο Σικάγο και ζει στο Τορόντο, Μεγκ Ρέμι εξήγησε: «Όταν κάποιος το σκεφτεί πραγματικά, ο Άγιος Βασίλης είναι ανατριχιαστικός και τα Χριστούγεννα δεν έχουν νόημα».

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της Μεγκ ως U.S. Girls, με τίτλο Heavy Light, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Στην ηχογράφηση συμμετείχαν 20 μουσικοί, μεταξύ άλλων, ο σαξοφωνίστας της E Street Band , Τζέικ Κλέμονς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10