search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:58
MENU CLOSE

Αλέξης Γεωργούλης: «Ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου γιατί δεν έχω σπλήνα» (Video)

06.12.2020 12:08
Αλέξης Γεωργούλης: «Ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου γιατί δεν έχω σπλήνα» (Video) - Media

 

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε στην αρχή της καριέρας του, για την ευρωβουλή και τις πρόσφατες δηλώσεις του που συζητήθηκαν μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ. 

«Εγώ πρέπει να προσέχω λίγο παραπάνω αυτή την περίοδο γιατί δεν έχω σπλήνα και είμαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή την πρώτη χρονιά που έγινα επαγγελματίας ηθοποιός και έκανα το “Είσαι το ταίρι μου”. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα. Μου είχε πει ο γιατρός ότι αν δεν είχες τρακάρει έξω από το ΚΑΤ, δεν θα την κάναμε αυτή τη συζήτηση. Το 2006, όταν κάναμε την “Κινούμενη άμμο” είχα και ένα δεύτερο ατύχημα με τη μηχανή», εξήγησε. 

«Όλα αυτά που έχω κάνει ως Αλέξης που ποτέ δεν ενόχλησαν κανέναν ξαφνικά ενοχλούν. Εκεί σκέφτεσαι “τι άλλαξε μέσα σε μια μέρα;”. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μπαίνω στη διαδικασία να λογοκρίνω τον εαυτό μου. Δεν περίμενα αυτό το κράξιμο. Πίστευα ότι οι κριτικές θα είναι έπειτα από σκέψη. Δεν ήρθαμε στη ζωή για να πούμε έκανα ένα επάγγελμα και τέλος. Το καταλαβαίνετε καλά και οι γυναίκες που όταν κάνετε καριέρα λέτε “ξέχασα τη ζωή μου”», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του. 

«Η ζωή έχει πολλές πλευρές. Είναι φυσικό να είσαι πολύπλευρος άνθρωπος. Έγινα Ευρωβουλευτής, υπηρετώ αυτή θέση και παράλληλα κάνω κι άλλα πράγματα. Υπήρξα αφελής γιατί πίστευα ότι στην πολιτική υπάρχει λογική. Αυτό με τα χρήματα δεν το είπα εγώ. Δεν είμαι σε καμία διαμάχη με κανέναν. Απλώς κάποιος έκανε ένα μοντάζ στη συζήτηση που είχα κάνει με έναν δημοσιογράφο. Και ο ίδιος ο δημοσιογράφος λέει “αυτή δεν είναι η συνέντευξή μου”. Ήταν ιντερνετική. Την επόμενη μέρα λοιπόν παίχτηκε όλη η συνέντευξη και φάνηκε ότι άλλα λέγαμε και άλλα είπαν. Πικαρίστηκα από τις αντιδράσεις, δεν στεναχωρήθηκα. Μου δημιούργησε την αίσθηση ότι σε βάζουν σε ένα σημείο και σε πυροβολούν, χωρίς να έχεις χρόνο να απαντήσεις. 25.000 είναι τα χρήματα που διαχειρίζεσαι για τα έξοδα του γραφείου», πρόσθεσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55