search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:17
MENU CLOSE

Μέγαρο Μαξίμου: Συνδικαλιστές της εστίασης αιφνιδίασαν την ΕΛΑΣ – Με πανό έστειλαν μήνυμα στον πρωθυπουργό (Photos)

16.12.2020 09:27
Μέγαρο Μαξίμου: Συνδικαλιστές της εστίασης αιφνιδίασαν την ΕΛΑΣ - Με πανό έστειλαν μήνυμα στον πρωθυπουργό (Photos) - Media

 

Ένταση δημιουργήθηκε σε συμβολική διαμαρτυρία συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και από το χώρο της εστίασης κοπντά στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ειδικότερα, προσήχθησαν τρία μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού και Τουρισμού (ΠΟΕΕΤ) για τη διαμαρτυρία και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Νωρίτερα στάθηκαν στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και άνοιξαν πανό για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην εστίαση εξαιτίας της πανδημίας. Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Παρέμβαση στο Αστυνομικό Τμήμα πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, όπως επίσης και τα μέλη της ΕΓ του ΠΑΜΕ, Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΕ της ΓΣΕΕ, και Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΕΤ. 

Μιλώντας στον «αέρα» του Open TV, την ώρα που τον προσήγαγαν στο τμήμα, ο κ. Χότζογλου είπε: «Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ενα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Εχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα» είπε στο Open TV ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού.

«Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα» πρόσθεσε ο κ. Χότζογλου μιλώντας στην «Ωρα Ελλάδος» και πρόσθεσε: «Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα» κατέληξε ο κ. Χότζογλου λέγοντας «σας κλείνω γιατί μπαίνουμε στο τμήμα…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:15