search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:43
MENU CLOSE

GNTM 3 – Hρακλής Τσουζίνοφ: «Θέλω ο πατέρας μου να δει τι είχε και τι άφησε» (Video)

16.12.2020 17:54
GNTM 3 – Hρακλής Τσουζίνοφ: «Θέλω ο πατέρας μου να δει τι είχε και τι άφησε» (Video) - Media

 

O μεγάλος νικητής του GNTM3 Ηρακλής Τσουζίνοφ μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την στιγμή στη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς, κατά την οποία είχε σκεφτεί να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Επίσης, ευχαρίστησε τα άτομα της παραγωγής που τον έπεισαν να αλλάξει άποψη και να παραμείνει στο ριάλιτι μόδας, ενώ μίλησε και για τον πατέρα του, με τον οποίο δεν έχει καμία επαφή εδώ και χρόνια.

«Η Σταυρούλα και η Ιωάννα, μαζί με την Κατιάνα, την υπεύθυνη των παικτών, με βοήθησαν να παραμείνω στο παιχνίδι και με έβαλαν πίσω στον δρόμο μου. Μου έβαλαν κάποιους στόχους. Ήμουν πραγματικά στο τσακ να φύγω. Με είχε πλακώσει τόσο πολύ ψυχολογικά όλο αυτό που δεν άντεχα άλλο. Είχα πλήξει. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω.

Είχα τη φάση του overthinking. Με βάραγε συνέχεια, ανελέητα. Είπα δεν αντέχω άλλο. Στο επόμενο πλατό δίνω τον λόγο μου ότι φεύγω. Μαθεύτηκε και με έπιασαν. Το συζητήσαμε. Δε ξέρω, μου έκανε κλικ και είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Να ξεπεράσω τον εαυτό μου κι ας μην πάρω το έπαθλο» εξομολογήθηκε.

Αναφερόμενος στον πατέρα του είπε: «Θέλω να καταφέρω να φτάσω τόσο ψηλά ώστε να με δει ακόμα και ο πατέρας μου, ο οποίος με άφησε για δικούς του λόγους. Θέλω να καταλάβει την απώλεια του. Να καταλάβει τι είχε και τι άφησε. Όσο με θυμάμαι, δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του».

Δείτε το σχετικό βίντεο (από το 1:36:13) :

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:43