search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:02
MENU CLOSE

Τάσος Αρνιακός: Οι δυο γιοι του μιλούν για τον πατέρα τους (Video)

21.12.2020 08:29
Τάσος Αρνιακός: Οι δυο γιοι του μιλούν για τον πατέρα τους (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησαν οι δυο γιοι του Τάσου Αρνιακού, Σπύρος και Γιώργος, αναφερόμενοι τόσο στον πατέρα τους όσο και τη μητέρα τους που -όπως τονίζουν- θυσίασε την επαγγελματική της πορεία για να σταθεί δίπλα τους.

«Βλέπουμε φανατικά τον πατέρα μας στην τηλεόραση και τον κριτικάρουμε. Σχολιάζουμε το κοστούμι που φοράει και τον πρόλογό του. Οι φίλοι μας μάς παίρνουν τηλέφωνο όταν θέλουν να πάνε κάπου, να ρωτήσουμε τον μπαμπά τι καιρό θα κάνει. Είμαστε πολύ δεμένα αδέλφια. Έχουμε κοινά και διαφορετικά στοιχεία και με αλληλοσυμπληρώνει. Θαυμάζουμε τη μητέρα μας, έχει θυσιάσει την καριέρα της για μας» δηλωσαν μεταξύ άλλων τα δυο αδέρφια, ενώ αναφερόμενοι στην κριτική που δέχεται κάποιες φορές ο γνωστός μετεωρολόγος, τονίζουν ότι η “στοχοποίηση που δέχεται κάποιες φορές ο πατέρας τους, τους ενοχλεί και τους εκνευρίζει”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59