search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:04
MENU CLOSE

Επίδοξη influencer δολοφόνησε τη μητέρα της και της ξερίζωσε την καρδιά ενώ ακόμη ζούσε – Στα δικαστήρια ξάπλωσε στα έδρανα (Video)

21.12.2020 14:57
Επίδοξη influencer δολοφόνησε τη μητέρα της και της ξερίζωσε την καρδιά ενώ ακόμη ζούσε – Στα δικαστήρια ξάπλωσε στα έδρανα (Video) - Media

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας και το κατηγορητήριο η κοπέλα από τη Μολδαβία που ήταν μάλιστα influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σκότωσε τη μητέρα της αφαιρώντας της την καρδιά και άλλα όργανα ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.
Η κοπέλα είναι 21 ετών και ονομάζεται Άννα Λείκοβιτς και φοιτούσε στην ιατρική σχολή. Από αυτό είχε αποκτήσει γνώσεις ανατομίας και γνώριζε επακριβώς που έπρεπε να κόψει με το μαχαίρι προκειμένου να είναι ζωντανή η μητέρα της ενώ της αφαιρούσε τα όργανα. 


Η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, κάνει λόγο για ένα τρομερό έγκλημα που συνέβη στην πόλη Κομράτ. Μάλιστα αναφέρει πως μετά την πράξη της η Άννα έκανε ντους για να ξεπλυθεί και πήγε να συναντήσει τον φίλο της σαν να μη συνέβη τίποτε. 
Η εφημερίδα αναφέρει μάλιστα πως η 21 ετών Άννα «μαχαίρωσε τη μητέρα της με ένα μαχαίρι και έπειτα έκοψε την καρδιά της ενώ ήταν ζωντανή. Την ΄΄εκοψε και τη ξερίζωσε από το στήθος της μητέρας της.»


Η φοιτήτρια της Ιατρικής  έχει 9.400 ακολούθους το Instagram, και εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου ξάπλωσε στο εδώλιο και καθάριζε τα νύχια της. Μάλιστα όταν μπήκε ο δικαστής στην αίθουσα εκείνη σηκώθηκε όρθια πατώντας επάνω στο εδώλιο. Όταν ερωτήθηκε από μια δημοσιογράφο για το αν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και αν έχει σκοτώσει και ακρωτηριάσει τη μητέρα της, γέλασε και απάντησε: «Αντίο»….

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:01