search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:42
MENU CLOSE

Την Κυριακή εμβολιάζονται στον «Ευαγγελισμό» Μητσοτάκης, Σακελλαροπούλου -Ακολουθούν οι πολιτικοί αρχηγοί

22.12.2020 15:00
Την Κυριακή εμβολιάζονται στον «Ευαγγελισμό» Μητσοτάκης, Σακελλαροπούλου -Ακολουθούν οι πολιτικοί αρχηγοί - Media

Με δήλωσή της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε γνωστό πως την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου θα μεταβεί στον «Ευαγγελισμό» προκειμένου να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα εμβολιαστούν στις 27 Δεκεμβρίου στον «Ευαγγελισμό», όπως και οι δύο πρώτοι Έλληνες που θα κάνουν το εμβόλιο, ένας ηλικιωμένος και μία εργαζόμενη στο νοσοκομείο.

Θα ακολουθήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί – πλην του Κ. Βελόπουλου-, ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, θα εμβολιαστούν την ίδια μέρα, αλλά σε διαφορετικές ώρες. Αλέξης Τσίπρας, Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Κουτσούμπας και Γιάνης Βαρουφάκης έχουν δηλώσει ότι θα εμβολιαστούν προτρέποντας, μάλιστα, τους πολίτες να πράξουν το ίδιο.

Στο μήνυμά της η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρεται στη σημασία του εμβολιασμού μετά από επαφές με τους Πολιτικούς Αρχηγούς και υπογραμμίζει ότι «σήμερα κάνουμε το πρώτο και καθοριστικό βήμα για να επιστρέψουμε, δίχως δεσμεύσεις και αναστολές, στις ζωές μας, να απελευθερωθούμε από την πολύμηνη ομηρεία του ιού».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:42