Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το κορν φλάουρ και το μπέικιν πάουντερ. Ετοιμάστε το τσάι, βράζοντας το νερό και αφήνοντας τα φακελάκια χαμομηλιού μέσα σε αυτό για 5 λεπτά. Βάλτε το μέλι, ανακατέψτε καλά και αφήστε το στην άκρη να κρυώσει.
Με το μίξερ, χτυπήστε τα αυγά και τα δύο είδη ζάχαρης μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν.
Προσθέστε το σπορέλαιο το ξύσμα και μια πρέζα αλάτι.
Προσθέστε το κοσκινισμένο αλεύρι με το μπέικιν εναλλάξ με το τσάι και χτυπήστε τα καλά να ανακατευτούν χωρίς να το παρακάνετε.
Αλευροβουτυρώστε μια φόρμα 22 εκατοστών και ρίξτε το μίγμα, ισιώνοντας ελαφρά την επιφάνεια.
Ψήστε το κέικ σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 40-45 λεπτά περίπου.
Για να ελέγξετε το ψήσιμο, καλύτερα να κάνετε το τεστ της οδοντογλυφίδας.
Όταν είναι έτοιμο, αφήστε το να κρυώσει εντελώς και διακοσμήστε το με ζάχαρη άχνη και αποξηραμένα άνθη χαμομηλιού.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το χαμομήλι με τσάι σκέτο ή με τσάι με αρώματα φρούτων.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.