search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη βάζει τέλος στα σχέδια του Βόσκαρη

28.12.2020 09:27
Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη βάζει τέλος στα σχέδια του Βόσκαρη - Media

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με τη σειρά να έχει κατορθώσει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση.

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε τον Βόσκαρη να ρίχνει τα δίχτυα του στη Σοφούλα και εκείνη να πέφτει σαν ώριμο φρούτο, αφού διαλύσει για ακόμα μια φορά τον αρραβώνα της με τον Άγγελο.

Για ακόμα μία φορά στις Άγριες Μέλισσες η οικογένεια του Τόλια γίνεται το πρώτο κουτσομπολιό στο χωριό. Ο κοινοτάρχης είναι έξαλλος με την κόρη του, που εξέθεσε το όνομά της, ενώ τον εξοργίζει και η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Βόσκαρη. Στο σπίτι γίνεται κακός χαμός και οι εκρήξεις είναι καθημερινές. Αυτό το αρνητικό κλίμα εκμεταλλεύεται ο Βόσκαρης και πείθει τη Σοφούλα ότι κοντά του θα ηρεμήσει και θα ζήσει σαν βασίλισσα.

Η Ελένη με τον Λάμπρο αναλαμβάνουν να σώσουν την κατάσταση.  Προειδοποιούν, λοιπόν, τον Τόλια ότι ο Βόσκαρης είναι πολύ επικίνδυνος, με την Ελένη να αναγκάζεται να θυμηθεί τους χειρότερους εφιάλτες της που την κυνηγούν από τη φυλακή…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57