search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:09
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης για τον συνωστισμό στις εκκλησίες και τις δηλώσεις Γεωργιάδη

06.01.2021 13:28
Ο Οδικός Χάρτης του ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο τετράμηνο και οι στόχοι για οργανωτική ανασυγκρότηση, διεύρυνση και πολιτική αντεπίθεση - Media

 

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πανδημία επικρίνοντας τις αποφάσεις τις για την λειτουργία των εκκλησιών στα Θεοφάνια, ενώ μιλά για ανάγκη εμπλοκής της δικαιοσύνης σχετικά με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

Με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει χαρακτηριστικά πως: «Έχουν περάσει 24 ώρες από την κυνική ομολογία του κ. Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση αγνόησε εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων για σκληρό λοκντάουν πριν του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα η πόλη να θρηνήσει τα περισσότερα θύματα».

«Δεν περιμέναμε αυτό για να διαπιστώσουμε τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας» σημειώνει, ωστόσο, καταλήγοντας πως «με εκατοντάδες ανθρώπινες απώλειες στη Θεσσαλονίκη ωστόσο, περιμένουμε να δούμε τι άλλο πρέπει να ομολογήσει κάποιος για να παρέμβει η Δικαιοσύνη», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ηλιόπουλος προς Ταραντίλη: την ευθύνη των αποφάσεων την έχει η κυβέρνηση

Την ίδια ώρα, απάντηση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος για την λειτουργία των εκκλησιών.

«Ο κ. Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά έκανε τα στραβά μάτια και έβαλε το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή» αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος και καταλήγει «ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να γνωρίζει πως την ευθύνη των αποφάσεων την έχει η κυβέρνηση. Όταν άλλα αποφασίζει τη μια μέρα, άλλα επιτρέπει την επόμενη και τελικά άλλα υποκρίνεται πως γίνονται, απλά καταντά φαρσοκωμωδία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:08