search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:03
MENU CLOSE

Δραπέτης που είχε παραβιάσει την άδεια του κρύφτηκε και παγιδεύτηκε σε βάλτο με κροκόδειλους – Τον έσωσαν ψαράδες

07.01.2021 17:33
Δραπέτης που είχε παραβιάσει την άδεια του κρύφτηκε και παγιδεύτηκε σε βάλτο με κροκόδειλους – Τον έσωσαν ψαράδες - Media

 

Ο Κεβ Τζόινερ και ο Καμ Φάουστ είναι δυο καλοί φίλοι που σα χόμπι έχουν το ψάρεμα.

Πρι από δυο ημέρες φόρτωσαν τη βάρκα τους με τα ψαρικά και πήγαν προς τα βαλτώδη νερά του East Point κοντά στην πόλη Ντάργουιν, της Αυστραλίας. Εκεί θα έριχναν τις παγίδες τους με ιδιαίτερη προσοχή για να πιάσουν καβούρια. 
Και λέμε με ιδιαίτερη προσοχή γιατί τα νερά αυτά είναι γεμάτα κροκόδειλους. Ξαφνικά άκουσαν κάποιον άνδρα να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Πλησίασαν με τη βάρκα προς το σημείο εκείνο και πραγματικά είδαν έναν άνδρα, γυμνό, να έχει γραπωθεί από ένα χοντρό κλαδί και να τους ζητάει να τον βοηθήσουν

Όπως και έκαναν. Του έδωσαν νερό και ο άνδρας τους είπε ότι είναι φυλακισμένος που παραβίασε την επομένη της Πρωτοχρονιάς τη άδεια που του είχαν δώσει για να επισκεφτεί τους δικούς του. Ο άνδρας ήταν καλυμμένος με λάσπη στο πρόσωπο και το σώμα του, ενώ στο γυμνό κορμί του υπήρχαν πάμπολλα τσιμπήματα κουνουπιών. Τους είπε ότι ήθελε να κρυφτεί και έμεινε 4 ημέρες επάνω στο δέντρο γιατί μετά δεν μπορούσε να φύγει αφού οι κροκόδειλοι έκαναν κύκλους στο νερό από κάτω του. 
Έτρωγε μόνο σαλιγκάρια που έπιανε επάνω στο δέντρο. Όταν μπήκε στη βάρκα εξουθενωμένος ο Κεβ και ο Καμ του έδωσαν ένα σορτς να φορέσει, άφθονο νερό και ένα μπουκάλι παγωμένης μπύρας. Όταν έφταναν στην ακτή μετά από ώρα ο Κάμ ενημέρωσε την αστυνομία η οποία και συνέλαβε το φυγά. Η αστυνομία επιβεβαίωσε στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης το περιστατικό. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:03