search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Θανάσης Ευθυμιάδης: Περπατά ξυπόλυτος πάνω σε σπασμένα γυαλιά – Ο Σρόιτερ ακολουθεί! (Video)

19.01.2021 09:02
Θανάσης Ευθυμιάδης: Περπατά ξυπόλυτος πάνω σε σπασμένα γυαλιά - Ο Σρόιτερ ακολουθεί! (Video) - Media

 

Συνέντευξη στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στις ριζικές αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, μίλησε για την κατάθλιψη από την οποία έπασχε για οκτώ χρόνια, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν μπόρεσε να χαρεί την τεράστια επιτυχία της σειράς “Ντόλτσε Βίτα” όπου πρωταγωνίστησε. 

“Το κομμάτι της δόξας και της χλιδής, το έζησα. Τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Ντόλτσε Βίτα, είχα ένα μεγάλο χωρισμό. Οκτώ χρόνια είχα τις μαύρες μου εξαιτίας ενός χωρισμού. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος.

Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου κι είχα οκτώ μεταφορικά μέσα.

Έπαιρνα πολλά λεφτά κι έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα. Κάτι μέσα μου με “γαργαλούσε”. Το να αισθάνομαι διάσημος σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων μου φαινόταν γελοίο.\

Οι γυναίκα της ζωής του και τοι δυο του κόρες

“Ήταν μοντέλο στο Μιλάνο και μόλις ήρθε στην Ελλάδα είπε εδώ θέλω να μείνω. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη “Για την Άννα”. Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα.” Άρχισα να ψάχνομαι μέσα μου. Ήθελα να έχω κόρες. Ήμουν μέσα στη γέννα και στις δυο κόρες μου και έδωσα υπόσχεση ότι θα είμαι δίπλα τους και το έκανα.

Οι ριζικές αλλαγές στη ζωή του

“Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι. Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση. Μάλιστα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης έδειξε στον Αντώνη Σρόιτερ ότι ένας τρόπος που τον βοηθά να ξεπερνά τους φόβους του είναι να περπατά πάνω σε… σπασμένα γυαλιά!

Το βίντεο που ακολουθεί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το δουν ανήλικοι κάτω των 16 ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43