search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:29
MENU CLOSE

Και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη εναντίον Κιμούλη: Υπήρξα τρομοκρατημένη, πήρα χάπια (photo)

27.01.2021 16:32
Και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη εναντίον Κιμούλη: Υπήρξα τρομοκρατημένη, πήρα χάπια (photo) - Media

 

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη μετά τη χθεσινή δημόσια εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα που αποκάλυψε πως δέχτηκε σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία.

Μετά την Κατερίνα Γερονικολού, την Ευδοκία Ρουμελιώτη και την Φαίη Ξυλά σειρά είχε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη που μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram περιέγραψε την τραυματική εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη στις πρόβες, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είχε αναγκαστεί να πάρει μέχρι και χάπια για να μπορέσει να αντέξει την πίεση.

“Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζετα!

Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος ανθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.

Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα απο τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα)

Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν οτι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει απο την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή. #nowisourtime” έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 
 
 
 
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:29