search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:36
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για take away: Αδιανόητο αλαλούμ – «Περιφερόμενος θίασος» η κυβέρνηση

06.02.2021 14:24
Πολιτικός γάμος για όλους: Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ «πετάει το μπαλάκι» στη ΝΔ (Video) - Media

 

«Το σημερινό αδιανόητο αλαλούμ με την εστίαση και το take away, το οποίο η κυβέρνηση απαγόρευσε και, εν τέλει, επέτρεψε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες, είναι ενδεικτικό της αντιμετώπισης που έχει σε όλη τη διαχείριση της πανδημίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει ότι «εργαζόμενοι και επιχειρηματίες της εστίασης, πνιγμένοι στην απόγνωσή τους, δεν έχουν απέναντί τους κυβέρνηση, αλλά περιφερόμενο θίασο» και σχολιάζει πως «ίσως την απάντηση για το τι ισχύει τελικά για την εστίαση και το take away να μπορεί να την δώσει ο κ. Μητσοτάκης όταν επιστρέψει από τις διακοπές του στην Ικαρία».

«Η αποτυχία του Μητσοτάκη έχει κουράσει τους πολίτες»

Σκληρή κριτική ασκεί στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά ο ΣΥΡΙΖΑ και για την περαιτέρω σκλήρυνση των περιοριστικών μέτρων, μεταξύ άλλων με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε το πρωί του Σαββάτου, η Κουμουνδουρου τονίζει ότι για να έχουν ισχύ τα μέτρα, πρέπει πρώτα να βγουν σε ΦΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα για τις πραγματικές εστίες διασποράς. Ισχυρίζεται πως δεν κολλάει στα ΜΜΜ που στοιβάζονται οι άνθρωποι κάθε μέρα, δεν κολλάει στα σχολεία που άνοιξαν πάλι με αυξημένο αριθμό μαθητών, δεν κολλάει στα εργοστάσια που λειτουργούν χωρίς ελέγχους και τεστ. Κολλάει όμως εάν κάποιος θελήσει να περπατήσει μετά τις 6 το Σαββατοκύριακο.

Σε λίγες μέρες, όταν θα έχει γίνει πάλι η ζημιά, ο κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νέα μέτρα, αφού αυτά θα έχουν αποτύχει. Η αποτυχία του έχει κουράσει τους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη και το επιτελικό του κράτος πως σε δημοκρατικά πολιτεύματα για να έχουν ισχύ τα μέτρα πρέπει να βγουν σε ΦΕΚ. Δεν αρκεί ο λόγος του αυτοκράτορα.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24