search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:50
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Νέα επιδείνωση από το βράδυ μέχρι το πρωί της Τετάρτης

16.02.2021 13:45
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Νέα επιδείνωση από το βράδυ μέχρι το πρωί της Τετάρτης - Media

 

Νέα επιδείνωση του καιρού από απόψε το βράδυ μέχρι και αύριο το πρωί προβλέπει ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» σαρώνει την Αττική.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, πρόκειται για ιστορικό χιονιά, ενώ «τα τελευταία προγνωστικά που πήραμε πριν από λίγο από τα μετεωρολογικά μας μοντέλα δείχνουν και νέα επιδείνωση από το βράδυ και μέχρι αυριο το πρωί».

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στο Facebook:

«Ιστορικός χιονιάς “χτυπά” από τα ξημερώματα σήμερα το νομό Αττικής και αυτό που ακούς από πολλούς να λένε είναι ότι τέτοια ένταση δεν έχουμε ξαναδεί. Ακόμη και στα νότια παραθαλάσσια τμήματα έχει στρώσει αρκετά εκατοστά ενώ προς τα βόρεια φτάνουμε ή και ξεπερνάμε το ένα μέτρο τοπικά.

Τα τελευταία προγνωστικά που πήραμε πριν από λίγο από τα μετεωρολογικά μας μοντέλα δείχνουν και νέα επιδείνωση από το βράδυ και μέχρι αύριο το πρωί.

Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες με το χιόνι να συνεχίζει να πέφτει πυκνό. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το “ταμείο” αυτής της χιονοκακοκαιρίας που “χτυπά” με ιδιαίτερη ένταση την περιοχή της Αττικής.

Να είστε όλες και όλοι καλά!».

ΕΜΥ: Ο καιρός την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

Στη δυτική και βόρεια χώρα γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις που αύριο, το απόγευμα θα αυξηθούν, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ.

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες στην Εύβοια, τα ανατολικά τμήματα της Στερεάς (ανατολική και βόρεια Αττική). Στις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα ορεινά- ημιορεινά των Δωδεκανήσων καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Κρήτης τα φαινόμενα θα συνεχιστούν γρήγορα όμως θα περιοριστούν στην Κρήτη και μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά 6 με 7, στο Αιγαίο 8 με 9 και τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά έως 10 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, ωστόσο θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί παγετός, στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:50