search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:38
MENU CLOSE

Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται

11.10.2012 08:17

Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Αυτό σκέφτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος επεδίωξε συ­νάντηση με τη Μέρκελ στη λογική ότι έχει διαπραγματευτεί στην Ευρώπη και θα έπρεπε να καταθέσει την πρότασή του μπροστά στην καγκελάριο.

Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Αυτό σκέφτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος επεδίωξε συ­νάντηση με τη Μέρκελ στη λογική ότι έχει διαπραγματευτεί στην Ευρώπη και θα έπρεπε να καταθέσει την πρότασή του μπροστά στην καγκελάριο. Όμως τα πλάνα του τα χάλασε ο Φώτης Κουβέλης, που ήξερε ότι η συνάντησή του με τη σκλη­ρή τιμωρό Άνγκελα εδώ στην Αθήνα θα τον ακολουθεί για πά­ντα, και έσπευσε να πει ένα ηχηρό «νάιν» για κοινή συνάντη­ση των τριών με την Μέρκελ. Τώρα ο Σαμαράς, που δεν ήθελε τους άλλους δύο στα πόδια του και επιχειρεί να αυτοχρηστεί μεγάλος ηγέτης, ξεκίνησε τις διερευνητικές επαφές από τον σφόδρα αρνητικό Κουβέλη, προκειμένου να κοπεί και η… φό­ρα του Βαγγέλη. Ωραίος τρόπος…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:38