search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:31
MENU CLOSE

Ξεσπά η Βασιλική Ανδρίτσου: Δε φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδια – Να φοβάσαι τον άνθρωπο

18.02.2021 16:05
Ξεσπά η Βασιλική Ανδρίτσου: Δε φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδια - Να φοβάσαι τον άνθρωπο - Media
 
Με απίστευτη οργή ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου μπροστά στο «τσουνάμι» καταγγελιών σε βάρος γνωστού θεατράνθρωπου, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.
 
Μπροστά στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, η Βασιλική Ανδρίτσου σε ανάρτησή της στο Instagram, χωρίς να αναφέρει ονομαστικά τον φερόμενο ως θύτη, τον προειδοποιεί ότι τίποτα πλέον δεν θα μπορέσει να τον γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεών του.
 
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Διάβασα ότι μαζεύουν υπογραφές από τη γειτονιά σου να σε διώξουν. Η κοινωνική κατακραυγή είναι η χειρότερη φυλακή… Που θα πας; Που θα σταθείς; Κανείς δεν ήξερε τη φάτσα σου… Τώρα την ξέρουν όλοι!!! Κάθε μέρα που μιλάνε τα βασανισμένα θύματά σου θα τη μαθαίνουν και περισσότεροι!!! Για αυτό σου λέω… κρύψου!!! Όπου βρεις!!! Μέσα σε τρύπες, κάτω από πέτρες. Δε φοβήθηκες τον Θεό όταν έκανες αυτά που έκανες στα μικρά παιδιά… Να φοβάσαι τον άνθρωπο».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:30