search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Ένταση μεταξύ Κούγια – Τσιμτσιλή: «Πώς παίρνετε θέση;» (Video)

23.02.2021 09:57
Ένταση μεταξύ Κούγια - Τσιμτσιλή: «Πώς παίρνετε θέση;» (Video) - Media

 

Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο νέος συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ ο πρώην δικηγόρος του, κ. Νίκος Γεωργουλέας  αποδεσμεύτηκε από την υπόθεση.

Μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” ο Αλέξης Κούγιας ενημέρωσε ότι δεν έχει ακόμη ολοκληρωμένη άποψη από τη δικογραφία, τονίζοντας ωστόσο ότι κατά τη γνώμη του η υπόθεση Λιγνάδη έχει ως στόχο την υπουργό πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη “για την απεμπλοκή του έργου στο Ελληνικό”.

«10.30 θα πάρω τη δικογραφία. Είμαι καθ’ οδόν για την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου στο Εφετείο. Κατά τις 10.30 θα έχω μια διακοπή για να πάρω τη δικογραφία. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά στα στοιχεία, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη.

Έχω μόνο την άποψη του κ. Λιγνάδη, έχω την άποψή του για τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι δύο φερόμενοι ως βιασθέντες πριν από χρόνια από αυτόν, και για τη φερόμενη ως μάρτυρα, μία 40χρονη κυρία», είπε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Αλέξης Κούγιας, ο γιος του οποίου με ανάρτησή του αποκάλυψε ότι η οικογένεια δέχεται απειλές.

“Στόχος στην υπόθεση δεν είναι ο κύριος Λιγνάδης. Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση. Ο στόχος είναι οι αποφάσεις που παίρνει η κ. Μενδώνη για την απεμπλοκή του έργου στο Ελληνικό. Ο κύριος Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος” πρόσθεσε.

Ένταση ανάμεσα σε Κούγια – Τσιμτσιλή
 

Ένταση επικράτησε, ωστόσο, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις στον Αλέξη Κούγια, με τον ποινικολόγο να διακόπτει τελικά τη συνομιλία, κλείνοντας το τηλέφωνο.

«Παρεμβαίνετε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι ωραίο να μιλάτε, όταν μιλάει κάποιος συνομιλητής σας. Με διακόπτετε. Γνωρίζετε τη δικογραφία; Εγώ έχω μιλήσει με τον κ. Λιγνάδη. Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να μπω στο δικαστήριο, είναι 9 η ώρα, θα τα ξαναπούμε» είπε μεταξύ άλλων πριν κλείσει το τηλέφωνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:07