search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:05
MENU CLOSE

Ανύπαντρη μητέρα πούλησε τα κοσμήματα της προς 17.000 ευρώ για να σώσει το γιό της και ο αγοραστής της έδωσε 155.000 ευρώ (Video)

24.02.2021 16:28
Ανύπαντρη μητέρα πούλησε τα κοσμήματα της προς 17.000 ευρώ για να σώσει το γιό της και ο αγοραστής της έδωσε 155.000 ευρώ (Video) - Media

 

Μια απίστευτη και συγκινητική ιστορία έχει γίνει πρώτο θέμα στα Βρετανικά ΜΜΕ.

Μια ανύπαντρη μητέρα προκειμένου να βρει χρήματα και να σώσει τον άρρωστο γιο της αναγκάστηκε να πουλήσει τα κοσμήματα της. Έπρεπε να συγκεντρώσει 17.000 ευρώ που ήταν απαραίτητα. 
Όμως μέσω της εκπομπής του ITV, «Million Pound Pawn», βρέθηκε ένας αγοραστής «καλός Σαμαρείτης» ο οποίος προσέφερε αντί για 17.000, το ποσό των 155.000 ευρώ. Ο Αλεξάντερ ο γιος της γεννήθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και τα 17.000 ευρώ ήταν τα χρήματα που χρειαζόταν προκειμένου να γίνει μια επέμβαση στο κεφάλι του παιδιού. 


Η ιστορία της που προβλήθηκε από το κανάλι ITV φαίνεται ότι συγκίνησε τον κόσμο. Έτσι αντί για το ποσό αυτό, ένας αγοραστής έδωσε σχεδόν το δεκαπλάσιο. Η γυναίκα πουλούσε τα σκουλαρίκια της και ένα ρολόι, παλιό οικογενειακό κειμήλιο.


Η ίδια συγκινημένη είπε: «Ο θείος μου κέρδισε το συγκεκριμένο ρολόι σε ένα παιχνίδι πόκερ. Μου το άφησε λέγοντας μου ότι αν χρειαζόμουν ποτέ χρήματα ότι θα μπορούσα να το πουλήσω. Τα σκουλαρίκια ήταν από τη γιαγιά μου». 


Και συνέχισε μιλώντας για το παιδί της: ««Πρέπει να τον πάω σε έναν ειδικό νευρολόγο για να του χαρίσω μια αξιοπρεπή ζωή. Ήταν τόσο δύσκολο γι αυτόν όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον έχει φτάσει 16 ετών και μπορώ να τον βοηθήσω. Και αυτό πρέπει να γίνει πολύ σύντομα διαφορετικά θα τον χάσω. Αυτό το “χρυσάφι” θα βοηθήσει τον γιο μου να αποκτήσει καλύτερη ποιότητα ζωής»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03