search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:44
MENU CLOSE

Ματίνα Νικολάου: Δεν θέλω να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Κούγια (Video)

28.02.2021 13:18
Ματίνα Νικολάου: Δεν θέλω να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Κούγια (Video) - Media

 

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, την υπόθεση Λιγνάδη και τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»  του Αλέξη Κούγια μίλησε Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open. 

«Ούτε εγώ τον έχω καταλάβει τον όρο. Να σου πω κάτι; Δε μπορώ καθόλου τον Κούγια. Δε με νοιάζει τι θα πει, δε θέλω να τον ακούω. Είμαι σίγουρη ότι δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δε με αφορούν. Πρέπει να αλλάξει όλο αυτό. Δε μπορείς να βγαίνεις και να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς, δε γίνεται. Πρέπει να κοπεί μαχαίρι. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, δεν έχει να κάνει με τη θέση που έχεις» ανέφερε η «Βάνια». 


«Το θέμα είναι να μην αφήνουμε ανθρώπους που πιστεύουν αυτό να κυριαρχούν σε οποιοδήποτε επίπεδο. Πολύ στενάχωρα όλα αυτά που γίνονται. Πιστεύω ότι θα αλλάξει λίγο, πρέπει να το πάρουμε πάνω μας. Αισθάνομαι υπεύθυνη γι’ αυτό που συμβαίνει. Είμαι στην ηλικία που είμαι, έχω αποκτήσει ένα παιδί. Έχω μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει. Και ο καθένας από εμάς πρέπει να έχει ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει», πρόσθεσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43