search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:01
MENU CLOSE

Λαμία: Πέταξαν ένα κουταβάκι από αγροτικό αυτοκίνητο (Photos)

01.03.2021 09:11
Λαμία: Πέταξαν ένα κουταβάκι από αγροτικό αυτοκίνητο (Photos) - Media

Δυστυχώς δεν έχουν τέλος οι περιπτώσεις κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα. Ένα απίστευτο συμβάν έγινε, αυτή την φορά, το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή των Καλυβίων στη Λαμία.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στο LamiaReport αυτόπτες μάρτυρες η αποτρόπαια αυτή πράξη έγινε στην οδό Δαβάκη στα Κάτω Καλύβια.

Πιο συγκεκριμένα ένας οδηγός αγροτικού περνώντας από το σημείο πέταξε στο δρόμο ένα κουταβάκι, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες ψυχορραγούσε.

Όταν οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί ξεπέρασαν το αρχικό σοκ έτρεξαν να βοηθήσουν το κουταβάκι που ήταν περίπου δυο μηνών.

Επειδή το κουτάβι είχε άμεση ανάγκη από ιατρική φροντίδα κλήθηκε για βοήθεια ο Φιλοζωικός ο ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως και το παρέλαβε για να το πάει στον κτηνίατρο.

Για το συμβαν έχει ενημερωθεί και η αστυνομία η οποία αναζητά τον οδηγό του αγροτικού που «ξεφορτώθηκε» το κουταβάκι πετώντας το στο δρόμο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:00