search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:02
MENU CLOSE

Ανακοίνωση στήριξης του OPEN στην Καινούργιου για τον προσβλητικό χαρακτηρισμό του Κούγια

01.03.2021 15:40
Ανακοίνωση στήριξης του OPEN στην Καινούργιου για τον προσβλητικό χαρακτηρισμό του Κούγια  - Media
 
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, φωτογραφίζοντας -μεταξύ άλλων- την παρουσιάστρια του OPEN και αποδίδοντάς της προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ο σταθμός στηρίζει απόλυτα την Κατερίνα Καινούργιου.
 
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:
 
Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του.
 
Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.
 
Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.
 
Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται.
 
Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:02