search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:42
MENU CLOSE

Έξαλλη η Τέιλορ Σουίφτ με το Netflix: Η ατάκα που την εξαγρίωσε

01.03.2021 18:47
Έξαλλη η Τέιλορ Σουίφτ με το Netflix: Η ατάκα που την εξαγρίωσε - Media

 

Πυρ και μανία με το Netflix είναι η Τέιλορ Σουίφτ, με αφορμή μια ατάκα που ακούστηκε σε σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming και αφορούσε την ίδια.

Συγκεκριμένα στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ginny & Georgia», μια από τις πρωταγωνίστριες απαντά σε μια άλλη: «Τι σε νοιάζει; Εσύ αλλάζεις τους άνδρες πιο γρήγορα και από την Τέιλορ Σουίφτ».

Η ατάκα υποτίθεται ότι ήταν χιουμοριστική, ωστόσο η ίδια η Σουίφτ δεν το είδε καθόλου έτσι. Αντιθέτως, κατηγόρησε τη σειρά για σεξισμό, αλλά και για επίθεση σε «σκληρά εργαζόμενες γυναίκες».

«Έι, Ginny & Georgia, το 2010 με πήρε τηλέφωνο και θέλει το τεμπέλικο σεξιστικό αστείο του πίσω. Τι λέτε να σταματήσουμε να υποτιμούμε σκληρά εργαζόμενες γυναίκες με το να ονοματίζουμε ως ΑσΤεΙα αυτές τις μ@@@κιες;», έγραψε η τραγουδίστρια στο Twitter.

Επίσης, απευθυνόμενη στο Netflix, το οποίο προέβαλε το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για την ίδια, «Miss Americana», έγραψε:  «Επίσης, Netflix, μετά την “Miss Americana” αυτή η στολή δεν σου πάει καθόλου. Δε βαριέσαι, Χαρούμενο Μήνα Ιστορίας Γυναικών».

Για την ώρα το Netflix δεν έχει απαντήσει στη Σουίφτ, ενώ πληροφορίες ότι το «Miss Americana» αποσύρθηκε, αποδεικνύονται μέχρι ώρας ψευδείς.

Πηγή φωτο: Facebook

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50