search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:31
MENU CLOSE

Lockdown: Το μήνυμα Χαρδαλιά για την Τσικνοπέμπτη

03.03.2021 17:51
Lockdown: Το μήνυμα Χαρδαλιά για την Τσικνοπέμπτη - Media

 

Ιδιαίτερη έμφαση στην Τσικνοπέμπτη, έδωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι τους με την οικογένειά τους.

Προέτρεψε τους πολίτες να μην προσπαθήσουν να παρακάμψουν τα μέτρα για να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

«Ιδιαίτερα αύριο που είναι Τσικνοπέμπτη ας μην προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να πάμε σε φίλους και γνωστούς. Ας περάσουμε αυτή την ημέρα στο σπίτι μας με την οικογένειά μας γιατί κάθε προσπάθεια να παρακάμψουμε τα μέτρα οδηγεί στην παράτασή τους» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Κάθε δική μας περιττή μετακίνηση σημαίνει αυτόματα και διακίνηση του ιού σε πολλούς άλλους. Γι’ αυτό και ένας μικρός περιορισμός σήμερα μας φέρνει πιο κοντά στον προορισμό του αύριο» συμπλήρωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:30